Tvättstuga

Ja igår fick jag för mig att jag behövde tvätta och turligt nog så fanns det tid idag, båda tvättstugorna från klockan 7 till 15, sen bara den lilla, men jag är snart klar så det kvittar. Lite drygt o gå upp klockan sju för att göra nytta dock. Men ni kan ju tro att jag smög ner i sängen igen så fort jag lagt i tvätten i maskin ;)

Erik ska umgås med sin Hillblom i Sandviekn efter jobbet, så det blir lugnt här länge idag. Synd bara att det ofta är lite FÖR lugnt, jag får sitta och prata med mig själv. Fick två nya filmer från http://lovefilm.se idag också, två skräckisar (min favorit). Himla bra koncept om man inte laddar ner filmer själv, för 199kr/mån får man hem 2  filmer åt gången. När man tittat på dom och så skickar man tillbaka dom och dom skickar 2 nya filmer till en (från en filmlista man själv gjort). Det innebär ju alltså obgränsat antal filmer i månaden. Beställde kursböcker från Adlibris och fick hem ett presentkort från lovefilm på just 199 kr, så jag testade. Mycket nöjd, bra service. Ne nu ska jag sluta med smygreklamen här.

Nu ska jag ner och kika om våra nallar har blivit rena efter 22 års flitigt användande ;)

Kvällsmat

Idag var jag på MAX med mamma och syndade i mig en hamburgare. Det var gott, men inte lika gott som det var förr i tiden.

Johanna och Moa var hit och hälsade på mig idag ocks¨å, och hjälpte mig med bokföringen. Tror jag hänger med liiite mer nu. Städade undan fikagrejorna när fröknarna pt, sen tog jag en stödvila på soffan, men gud vad svårt det ör att vakna igen, gäspar som bara den.

Vad ska jag laga för käk till Eriken kommer hem då?
Lilla fröken söt i vår soffa=)

Inflyttning

I
dag kom mor och far på inflyttningsfika, och jag (vi) fick inflyttningspresenter - två set sängkläder och en vit orkidé. Tokbra!

Sitter och tittar på Anna Skipper på tv nu, jäklarns vad mkt hon gick ner tjejen som var med. Men så fort det är slut måste en annan plugga vidare. Suuug. Ska nog dricka lite te, då brukar det bli lite mysigt ;)

Sista måltiden

Ja idag när jag satt och åt frukost slog det mig att det är sista frukosten jag äter här hemma.

För sen blir hemma i staden och inte här ute. Undra om alla som flyttar blir så sentimentala eller om jag är ett ovanligt fall. Jag kommer ju kunna komma hit och vara här säkert hur mkt jag vill, men det blir ju inte samma sak när jag inte bor här. Kommer inte kännas som samma sak att gå i skafferiet när de inhandlade sakerna inte är menade för mig också, eller sätta mig och titta på tvn i vardagsrummet när min egen tv är i ett annat hus och inte bara i ett annat rum.
Det kommer nog få bli så att mor och far får hälsa på hemma hos oss istället, jag kommer bara känna saknad när jag kommer hit. Förr kunde jag bo en vecka hos Erik, men åka hem och byta kläder emellanåt, men nu kommer jag inte behöva det eftersom alla kläder är hemma hos oss i stan.
Nej nu måste jag sluta tänka såhär, nu packar jag ihop och åker iväg så det blir gjort!


En sista bild på mitt Uganska urplockade) rum.
Jag har ju ändå bott 22 år i det här rummet....

Okunnighet

Kan skapa förstörelse. Och det gjorde det också. Har lyckatas paja headern på bloggen, och trott att jag skulle få börja om helt från början, men har också lyckats fixa den igen =)
Så nu ska jag nog ge upp den för ett tag, och gå och göra rent mina glasögon. ikväll ska jag jobba två timmar åt Petra som skulle åka bort, ska också fixa ett litet bord till vardagsummet, som vi hoppas att alla parter gillar.


20:46

Nu har jag lagt ifrån mig böckerna för en timme, eller kanske för kvällen. När man läser samma mening fem ggr utan att förstå innebörden av orden är det dags att ta en paus.
Slog på tvn och det var Design med Simon och Thomas, dom är skojjiga ihop, säger bara mot varandra. Konstigt att dom är ett par =P Simon har ju världens sötaste hund också, en liten lurvig en.
Om en kvart börjar Cityakuten så det blir det såklart eftersom jag är en sucker för sjukhusserier (och advokatserier och polisserier) och så ska jag sticka lite mer på min sjal. Den måste ju hinna bli klar till vintern kommer rejält, men jag hinner ju aldrig göra mer än ett varv åt taget.

Nej hej på er nu!

Söndagmorgon och fars dag

Nyss stigit upp. Nu ska jag käka lite frukost, sen ska jag väl hjälpa Erik med tvätten och fortsätta plugga.
Igår var vi på en födelsedagssammankomst hemma hos Anna, det var trevligt, glöggen var mkt uppskattad =) Jag har varit sugen på glögg många dagar nu...=P

Igår kom varorna jag beställt, mina lyspinnar, örngott och julklappen. Men det kom ingen faktura, hoppas den kommer sen, annars blir det konstigt.
Nej nu ska jag käka lite, tjohej!

Chokladmuffins

Nu har jag precis tagit ur mina muffins ur ugnen. Ser rätt goda ut. Ska sätta igång och plugga lite nu, trot faktiskt jag låter Erik göra middagen ikväll. =P

Nu är allt äntligen städat här i lägenheten, det är bara tv och tv-hylla (ev bokhylla också) som ska skruvas upp, sen är det klart. Riktigt mysigt, jag trivs. =)
Fast vi måste alltid sova med stängd sovrumsdörr, sköldpaddan lever om för mkt i vardagsrummet.

Jag älskar verkligen ljus. Om jag ska pynta en lägenhet med något så pyntar jag den med ljuslyktor, ljuskoppar och lampor. Jag har inget emot strömavbrott, för då har man en anledning att tända ljusen ;)

Dimma

Idag var det en massa dimma ute. Tur att man kan ta bilen till jobbet! Om en vecka dock får man överge bilen, då man flyttar till stan. Woho, jag ska flytta! Men jag kommer sakna dom här hemma, får komma och vara här varje dag ändå.
Har ÄNTLIGEN byggt klart garderoberna helt nu, så nu ska det bara plockas undan alla byggprylar, städas och sen blir jag stadsbo. Jobbigt på sommaren, finns ingen balkong och ingen gård att gå ut på vid finväder. Blir väl boulongern då.
Nej nu ska jag packa på mig kläderna och åka till jobbet då. Hörs!

RSS 2.0