Jag ser det snöar, jag ser det snöar.

Idag föll första snön, även om den inte stannade kvar utan hann bli till regn innan den träffade backen. Men ändå! Den kom ;)
NU har jag suttit med tentaskrivande i 9 timmar igår och 9 timmar idag. Och jag har hunnit halvvägs. Yippie! Den här tentan kommer ta kål på mig...

Nu ska jag dock ge upp för idag, det här ger ingenting längre. Godnatt alla!

Mönster

Jag sitter och tittar på någon bild på internet eller om det var på det (jag vet inte säkert), men hemma hos någon var det iaf. Varför ska alla envisas med att ha mönstrade tapeter? Alltså såna där ljusa med glansiga medaljonger på. Och så ska det vara cleant och rent och inga grejer framme, och gärna ljusa möbler också.
Jag skulle aldrig få för mig att tapetsera så tror jag. Det ser ju likadant ut hos alla innepinnar! Visst ser det lyxigt ut, men ser det mysigt ut? Nej det tycker jag då inte. Nu ska jag ju inte sitta och säga att det är fult, för det är det inte, men jag skulle nog inte trivas. Det går alltså inte att ha mönstrade gardiner eller tavlor med massa detaljer, för då skär det sig. Det går inte att ha en massa småprylar framme, för då ser det hyperstökigt ut.
Vad är det för fel på hederliga enfärgade väggar?
Fondväggar kan jag gå med på, även fast det också är en innepinne-grej, men då får rummet lite djup ändå. Och ska jag sträcka mig liiite längre så kan jag gilla tapeter med medaljonger som är starkt färgade, svart ingår i starkt färgad inte nå glansigt silver. Men då ska det bryta av ordentligt och så ska man möblera helst i svart också.
Nej det ska vara som M och T's sovrum, lite dova färger på väggen (enfärgat!) och sen lite mustiga färger på gardiner och mattor. Så mönstrar man med tavlor och annan inredning istället.
Asiatiskt/Afrikanskt med ljuslyktor och trämasker, och svartbruna möbler. Mmmm vad mysigt nu på hösten =)

Använd den här länken http://www.disinredning.se/ - gå vidare på produkter och kolla in rummen!

Under konstruktion

Min blogg är under renovering, som kanske märks. Jag är inte direkt bäst på det här så det tar tid vilket innebär att det blir lite gjort åt gången bara. Kan inte heller bestämma mig för vad jag ska ha för färg eller tema, så kom gärna med förslag!

Idag har varit en okej dag, fast jag har varit trött och haft ont i huvudet. Nu ska jag sätta mig med mina 900 sidor igen efter att jag hämtat en kopp kaffe så jag vaknar till.
God kväll!

En helt vanlig dag. Typ.

Vaknade halv tio och åt en skål med fil och müsli. Vid elva kom en leverans med vinterdäck som jag fick ta emot.
Sen hoppade jag in i bilen  för att åka till statsbiblioteket och lämna tillbaka böcker, tänkte ta vägen förbi köpis och hämta ut pengar. Väl framme vid första rondellen kommer jag på att jag glömt böckerna, så det är bara att köra ett varv i den och bege sig hemåt för böckerna igen. Pengar fick jag ta ut i stan istället.

Resten av dagen har gått åt till att läsa Principles of Marketing. En prommis hann jag med också.

Idag har inte varit någon bra dag. Har känt mig trött och irriterad, tur att jag har sluppit umgås med någon.
Nu ska jag fortsätta störa mig på de bortskämda barnen i S.O.S Familj...

RSS 2.0