Hemlingby

Sitter och äter teriyakikyckling med risnudlar nu. Rester från gårdagen. Kom nyss hem från en promenad i Hemlingby med Mimmi. Vi började med 3km men det gick så fort så vi tog en runda till i 2km-spåret. Det är väldigt fint i det spåret faktiskt. Snackade skit och tog ikapp lite, vi har ju inte hunnit ses så mkt på sista tiden.

Ska duscha efter maten, sedan blir det plugg. Inge tv förrän jag håller på att somna i böckerna! Imorgon är det jobb 10-18. Tjohej!

Spotify

Det tog ett tag men nu har jag också Spotify. Bra sådär det.
Sitter och väntar på att E ska komma hem så vi kan gå och äta sushi. Sen blir det jobb, och ikväll plugg.

Igår beställde jag Bake Off för första gången. Hoppas det blev bra. Det tror jag nog =)

No longer vacation...

Första dagen på jobbet efter två veckor ledigt. 7-18. Jag är SLUT! Men nu ska vi äta, sen till Hemlingby och dra en runda (jag springer och Erik går) och sen blir det plugg tills jag nästan somnar. Och när jag nästan somnar ska jag titta på Ghost Whisperer som jag spelar in på dvdn klockan nio. Och varför spelar jag in det? Jo för då kan man spola förbi reklamen och titta på avsnittet på en halvtimme istället för en timme, på så vis spar man tid och hinner plugga mer ;)

När jag var liten åt vi ganska ofta Stinas kyckling. Ni vet den där färdiglagade marinerade som man lade in i ugnen direkt från frysen. Nu ska vi testa Icas variant på den, Tandoorikyckling. Till det råris, sallad och sweetchilidressing.

Adieu..


Sista semesterdagen

Idag är det måndag. Och jag är ledig min sista dag innan två-tre veckor av väldigt mkt jobb kommer.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Mor kommer sen. Bäst o ha kaffe då ;)

Trött



Skitväder ute idag.
Det blir man sömnig av. Usch vad jag hatar det, dåligt humör blir man på också. Nu har jag betalt räkningar, så nu är jag några tusen fattigare än vad jag var för tio minuter sedan.

Snart ska vi åka och handla mat. Jag måste nog köpa lite spa-treatment då också, så jag kan dra för alla persienner när jag kommer hem och tända ljus, och glömma bort att det regnar och är grått ute.

Massvis

Åh, jag har sååå fullt upp. Plugg, massa jobb, plugg och massa jobb. Om du läser det här Johanna så jobbar jag såhär de närmaste veckorna:

v.31 tis 7-18ons 7-14tor 14-19fre 7-18.
v.32 mån 5.30-14, tis 5.30-14, ons 5.30-14, tors 5.30-14, fre 14-21.30, sön 8.30-18.

Lättare att skriva här än att smsa. Så fullt upp alltså, men jag är helt med på att sitta alla annan ledig tid med dig och studera. Ringer lr smsar hem lr till Patrik, ring gärna du med om du hinner se det här innan jag tar upp fonen.

Nu ska jag runda av det här tråkiga inlägget och gå till sängs. Och jag ska runda av det med Beyoncés video som jag ÄNTLIGEN hittat!


Sweet Dreams.....



Öööörgh!

Ibland hatar jag skolan. Eller iaf så hatar jag mig själv för att jag inte kan skolan.
Jag måste verkligen ändra min plugg-teknik. Jag måste i förväg dela upp hur många sidor jag måste läsa varje dag för att hinna igenom en kurs, och så måste jag lä'sa det varje dag också. Just nu ligger jag efter och det suger hårt (ursäkta språket).
Tentorna som jag ska göra i höst är fyra stycken. Två utav dom ligger på samma dag på samma tid, så en utav dom får jag hoppa över. Men det är en ny kurs så det måste komma fler tentor i den senare.
Det tråkiga är att det ligger 11, 14 och 21 augusti, så det är inge utspritt här inte =S


Nu ska jag äta frukost. Sen ska jag duscha, klä på mig, packa väskan och så småningom åka hem til Sverige igen!

Söndag

Sista hela dagen i Skottland. Vi vet inte vad vi ska göra riktigt. Dellie slutar jobba klockan tre så hon skulle komma till oss efter det.
Vi har hunnit klätt på oss och käkat frulle i alla fall. Får väl återkomma med mer info om vad vi tog oss för idag.
Tjing!

Glasgow City Centre




Sitter hemma hos bror i soffan och tittar på America´s Got Talent.

Vi har nyss käkat Tikka Masala med fullkorns-basmatiris. Det var gott.

Idag tog vi bussen in till stan för att strosa där. Jag gillar Glasgows shopping - nästan alltid rea och en massa billiga snygga saker, speciellt skorna. Men det allra bästa måste ju vara PRIMARK. Tänk dig HM fast halva priset, och ibland inte ens det. Okej, kvalitén är inte alltid den bästa, så man får dra och känna lite på grejerna först, men priset och variationen. Allt finns där och igår köpte jag ett par jeans för 13 £ ( ~170 kr) !

Vi letade på samma japanska restaurang som sist vi var här. Jag var sugen på sushi (trots att jag åt det i onsdags), och Erik ville ha nåt asiatiskt. Oko Express heter stället, och vi kan ju nästan kallas stammisar där nu ;)

Nu blir det plugg och mys.


MTV Dance

Jens har en massa bra kanaler hemma.
Hur många som helst. Jag har dock fastnat för MTV Dance, de spelar bra musik, helt i min smak. Dock spelar de samma låtar om och om igen. Nyss var det Beyoncés nyaste låt, som jag inte lyckas hitta och kan därmed inte lägga in den här. Så jag lägger in en annan låt.

Dag 2 Skottland

Idag har vi varit och sett Electric Brae, Carrick Hills och Ayr. Sedan har vi varit på Ikea och tittat efter lampa och bordstabletter till Jens. Nu sitter vi i vardagsrummet och softar lite. Eller som Adele skulle ha sagt, varjedagsrummet =P

Imorgon ska vi till Glasgow City jag och E, alla andra jobbar så vi ska glida runt lite själva. Nu ska jag plugga!

Torsdag - Skottland

Sitter i Jens vardagsrum/kök nu. Vi har varit en sväng till Glasgow med Adele och James. Tog en fika i en liten gränd, och jag beställde en stor kaffe. Isverige är den stora kaffen oftast inte så stor, men jag lovar att den var mer än en halvliter här. Det tog inte många minuter innan det började trycka på, och innan vi kom hem var jag nästan sprängfärdig, så det var bara att kuta in på toan så att det inte blev en läcka.

Nu ska vi åka med Adele i hennes bil till Braehead, köpcentret bredvid, och handla lite mat. Imorgon tänkte vi ta en tur till Ayr, och Electric Brae, en optisk synvilla. Återkommer mer om det.

Tjoho!


Fisksoppa

Det blir lunchen det. Sedan blir det rabarberpaj till efterrätt. Mor kommer in så småningom så vi kan gå på stan. Sen blir det packa och plugga. Och trökväder är det ute idag också...

Söndag

Igår var vi ut iaf. Alina piggnade på. Det var en trevlig kväll =)

Nu sitter jag och färgar min vita ögonbryn bruna. Ska fixa lite käk och dra och jobba sen. Efter jobbet bär det direkt av till Hagaström och familjen Forsbergs på lite kalas. Ulla fyller 55, grattis grattis!

Okej, okej jag skriver...

Nyss hemkommen från jobbet. Det var lugnt idag, hann med mycket. Bara en otrevlig man som kom fem minuter innan stängning och örga om att jag inte hade några tidningar kvar och frågade om jag ägde stället. Suck...

Alina ville gå ut ikväll. Så det var väl tanken, men hon skrev för en timme sedan att hon mådde illa och hade huvudvärk, så de planerna är nog strukna. Vad ska jag göra då ikväll? Jag som blev lite sugen på att göra annat än sitta hemma. Blir väl tvn och böckerna då.

Imorn är det jobb igen. Sedan har jag två veckor semester =D Västerås och Skottland väntar!

Dålig uppdatering

Jag har kommit av mig. Vill ni att jag ska börja skriva igen? Kommer väl förmodligen inte få något svar eftersom alla antagligen slutat läsa vid det här laget =P

RSS 2.0