Pluggdag

Idag är det tisdag. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Igår var jag och Erik och simmade, skönt för mina ömmande muskler. Idag och förmodligen varje dag fram till fredag blir det intensivt tentaplugg. Tråkigt som fasen. Kanske bryter av någon av dagarna med en jakt efter en duk till köket.
I huset mittemot har det stuckit ut hantverkare ur fönstren i flera dagar. Jag tror dom fixar med fönstren, byter ut nå lister lr liknande.

Sandvik Tooling varslar 490. Varav 120 i Sandviken. Hoppas Erik får behålla jobbet. Jävla skit annars.

Vårväder

Det är nästan så att man börjar få upp hoppet om våren igen. Nu har det varit soligt ute i flera dagar, mysigt!


Dolt nummer

Nu ska jag köra igång webbföreläsning 3. Den är "bara" på en timme så snart är den avklarad också. De tidigare har varit på närmare två timmar.
Efter jag tittat på den ska jag gå upp till Spicy House och luncha med mor. På vägen dit ska jag se om de har någon volumizer på Elkedjan. Jag saknar min gamla våffeltång som gav mig lite volym i mitt platta och glatta hår.

Medan jag var i badrummet hann jag få ett missat samtal. Dolt nummer. Lite svårt att ringa upp då.

Våffeldagen

Det är kladdigt i mitt ansikte. Jag har precis smetat på en mask som ska återfukta och det gör den verkligen. Som vanligt är det ju en massa kräm i de där påsarna med ansiktsmask och en annan smetar på i stort sett allt. "Torka bort eventuella rester" står det på förpackningen. Eventuella?! tänkte jag sist jag provade den. Det kommer ju bli hur mkt som helst att torka bort. Men icke, nästan all kräm absorberades av huden och sedan var man babylen.


Det blir en pluggdag idag också. Sitter och kämpar mig genom webbföreläsningarna. De är väldigt bra, men den här är nästan två timmar lång. Och det är en lärare som inte har så överdrivet bra uttal i svenska som pratar så ibland är det lite jobbigt att lyssna på.

Solen skiner för fullt nu. Ska nog leta mig ut på en prommis efter lunch. Ska dra med mig E till Fjärran Höjder senare också.

Ikväll blir det våfflor.......!

Bloggande

Jag har kommit av mig lite med skrivandet. Kom hem från jobbet för ett tag sedan, har hunnit slänga i mig lite mat och nu ska jag sova en stund så jag orkar plugga sen. Skriver kanske nåt mer senare.

Mittpass.

Ja det trodde jag att jag skulle jobba, men tydligen har min chef strukit mig och gett passet till en annan. Så Ylva, kolla upp det om du inte redan fått höra nåt, för han såg ut att ha strukit bort dig med. Tog några timmar åt Petra ist, så jag har varit igång sen halv fem iaf.

Jag passade på att "ta" en lunch med mor idag. Asian Kitchen blev det, gott gott. Dom hade sushi också, såg ut att vara wasabi-fri. Det var den inte. Smög ner den lite snyggt i en servett.

Nu ska jag hitta på nå o göra. Måste nog titta lite på en webbföreläsning, men då krävs extrem fokus, och det är jag lite för trött för. Vakna!

Hej do

Pluggdag

Nu ska jag klappa ihop datorn och packa ner den. Ska åka ut till Johanna i Hamrångefjärden och plugga lite mikroanalys.

Nej, jag är inte gravid.

V i s s t e  a t t  n å g o n  s k u l l e  k o m m e n t e r a  d e t  ; )

Övervikt



Det verkar inte spela någon roll.
Hur jag än gör, vad jag än äter. Nu har det gått två veckor då jag uteslutit i stort sett alla kolhydrater ur min kost ( med undantag för någon gång då jag ätit lite) och jag har tränat hårt. Jag går på spinning, aerobics och jag simmar på morgonen. Ger det några resultat? Inte ett jävla dugg. Jag är större runt magen och jag väger mer. Ska det krävas att man inte äter ett jävla skit för att man ska gå ner i vikt? Börjar tappa sugen...
Ja ja jag vet, man tappar inte allt över en natt. Men något borde det väl synas på? Från och med nu är det nog sockerstopp helt och hållet ett tag också. 

Gjorde ett misstag idag också. Jag testade ett par shorts från förra sommaren.
Jag ska ta och hämta upp min rosa jacka och ut och promenera en stund. Behöver lite frisk luft.

Tisdag

Det blev 19 längder. Men jag kom upp i tid iaf!

Dansbandskampen

Jag tittade aldrig på det programmet när det gick.
Men det var tydligen Lars Kristers som vann, och nyss såg jag en låt som jag bara MÅÅÅÅÅSTE lägga upp här. Tillägnad min kära moster. Men eftersom hon älskar Sven-Ingvars så har hon säkert redan hört den här. Anyway!


Sen hittade jag en rolig en till mormors granne också ;)

Måndag

Ja då var det en ny vecka igen. Jag har precis slängt i mig lite mat och ska sätta igång och tokplugga nu. Jag har verkligen varit oansvarig och det har gått närmare en vecka sedan jag pluggade ordentligt. Jag hoppas det går bättre när våren kommer och jag kan vistas ute mer.

Jag och Mimmi var ute på en prommis nyss. Vi gick min vanliga slinga över Sätra. Trevligt med lite sällskap, men hon vet då sjutton hur man går fort - jag hann inte med!
Imorgon ska vi ses på Fjärran 7:30 för lite simning. Jag ska nog försöka dra mina 50 längder minst, får se hur länge Mimmi står ut =P
Hoppas knäet vill samarbeta bara, det gör inte ont längre nu i alla fall.

Det är också dags att söka nya kurser till HT 09. Handelsrättslig översiktskurs + Statistik för ekonomer ELLER Handelsrättslig översiktskurs + kvalitativ metod + kvantitativ metod. Vad ska jag välja? Statistiken var tydligen rekommenderad vid revisionsarbete, men det är jag inte så intresserad av.
Jaja. Soffan nästa med näsan i en bok. Eller tre.

Ont i mitt knä

Har nyss kommit hem från badet. Det blev en morgonsimtur idag med. Det är ganska tråkigt att simma, men det är ju bra träning, man får bubbla efteråt och det är inte så hemskt tungt. Det konstiga är ju bara att jag får ont i mitt vänstra knä, precis som jag fick när jag spelade handboll. Det känns som att det inte är tillräckligt stabilt, så när jag tar bentag så gnager det typ på insidan. Inte alls så skönt.

Vid 8:45 ramlade det in massa skolungdomar. De skulle väl ha idrott, för min granne (och Eriks gamla idrottslärare) Leo stod där och instruerade dom. I och med att de kom så var motionärerna och jag tvugna att samsas på färre banor, och till slut så simmar man ju bara runt och sparkar på varandra och skvätter. Jag ska nog försöka komma lite tidigare nästa gång, så jag hinner undan skolorna.

Nu är det plugg som gäller, fram till 14 då jag börjar jobba.


Fjärran Höjder

Nu har Erik och jag precis kommit hem från Fjärran. Sitter i soffan och dör lite. Vi var och simmade lite med Mimmi. Visserlligen blev det inte så långt simmande, men det känns! Mimmi har 4 månaderskort där och jag ska nog också köpa ett. Jag har funderat på att köpa till gymkort på Friskis, eftersom passen inte alltid passar mina jobbtider. Ett gymkort där kostar 900/termin, och det är nu 3.5 månader kvar av den här terminen. Ett kort för bad för 400 månader kostar också 900. Men eftersom jag är student så har jag 25% rabatt, så då är vi nere på 675! Jag tror nog att jag ska köpa ett sånt. Det är skönt med lite variation, och bara snön som nyss fallit smälter bort lite så kan man ju ta cykeln upp och då går det ju fort. Men då har jag lagt ut 1975 på träningskort/ 6 månader. Men det känns lite mer legitimt när det är för hälsan.

Apropå att cykla så måste jag lämna in min cykel på lagning. Det blir pyspunka på den varje gång man ska använda den.

Ne nu ska jag borsta tänderna!


Booriing

Sitter och läser lite på bloggar. Camilla den stackarn har haft problem med mäklaren. Typiskt.
Mimmi har köpt en kärringsnurra. Skönt! Änltigen har tanten en cykel, då orkar hon ta sig över stan och hem till mig lite oftare. Söderbacken ligger annars lite i vägen. Det hade känts närmare om det var platt.
Johanna har inte uppdaterat och inte heller Lisa.

Nu ska jag läsa lite innan Mimmi kommer och sällskapar mig. Jag har tråkigt.

Wish me luck!

Snart är det tenta. Uuuhh...


Choklad

Ännu en dag tillägnad åt bara plugg. Har ju tenta på fredag och imorgon jobbar jag 8:30-18.
Kanske hinner med en timme spinning ikväll också. Borde hinna med det, har många mål att genomföra den här våren nämligen.

Jag och Petra har börjat peppa varandra.  Vi har båda problem med magen, men antagligen på grund av olika anledningar. Så Petra ska börja att äta regelbundet, för det är hon så himla dålig på nu. Och jag ska sluta äta choklad, för jag blir dålig i magen av det pga av mjölken och jag blir dålig runt magen av det pga att den sätter sig så fint i en bilring!
Fatta hur svårt det kommer bli, jag Ä L S K A R choklad! Många som jobbar i kiosk säger att de blir trötta av att jobba med godis hela tiden. INTE JAG! Det är tvärtom, man blir galet sugen.
Och vad gäller mjölken i chokladen så är det så pass lite för mig så att jag blir lite crappy efter nån timme och då är det svårt för hjärnan att direkt koppla choklad till dålig mage, så jag får inte den där äckelkänslan när jag tänker på choklad. Det vore ju en hel del lättare om jag fick det. Men äter jag nougat (som är en favorit) då smäller det på en gång. Så nougat tänker jag inte ens på. Ska försöka få ur all choklad ur huvudet nu bara.

Var på aerobics igår. Mitt under passet känner jag hur jag får ont i benet igen, där vid ischias. Neeej, inte igen! Men idag känns det inget när jag går som vanligt, bara lite om jag vrider mig. Så hoppas hoppas jag inte får tillbaka det.

Måndag

Gud vad veckorna går fort. Det är som att det bara är måndag och fredag på en vecka typ. Jag har "kämpat" mig upp nu för att jag ska hinna plugga lite innan jag börjar jobba. Jag har Josses sköna pass idag, 13:30-18.
Sitter och försöker få tag i lite gamla tentor så jag har något att plugga med till på fredag, men jag får inte svar av någon. Typiskt.


RSS 2.0