Ny vecka

Måndag idag. Jag har lärt mig ekonomiformler. Nu gör E Flygande Jakob och jag ska sätta igång med lite ekonomistyrningstentor.

Bloggtorka

Nej usch, vad torrt det varit här ett tag. Jag har ingen fantasi och ingen tid att skriva.
Idag har jag jobbat 14-21:30. Matte och hans far kom in vid halv sju-tiden för att inventera. Det gör dom en gång i månaden, går igenom och räknar ALLT i butiken med lager. Fy sjutton.

Var till mormor och håvade in 4000 kr också. 3500 gick till E för att han sålt sin tv till henne och Mårten, och 500 till oss för gardinerna jag köpte som hon sydde upp. Hon ville ge oss det i inflyttningspresent. Tack tack! =)

Nu sitter jag i soffan och tittar på våran nya tv och dricker kaffe. Jag har ont i hälarna efter att ha stått hela dagen. Satt i 20 min vid fyra-tiden.


Ja den ska upp på väggen.


Slutbesiktning

Nu har besiktningsmännen precis gått. Det kändes lite konstigt att det var öppet hus i princip, säkert 10 gubbar som sprang ut och in här under ungefär 15 minuter. De flesta gubbarna var väldigt intresserade av Paddan. Hihi.

Vi har ju hittat mögel i lillrummet, och fick informationen att vi skulle riva bort tapeten tills besiktningen, vilket vi gjort. Så nu var de här och mätte fukten med apparat, och vi ska sätta in en kupévärmare i några dagar så fukten försvinner, sen ska vi putsa upp väggen och efter det kan vi tapetsera. Kanske hinner vi klart tills inflyttningsfesten ändå då!

Nu ska jag ta och plocka upp lite kartonger. Mor kommer på lunchen med sin kollega för att köpa lite flyttkartonger av mig. Har 10 tomma nu men tänkte ha några fler tills dess, dels så att hon får fler, dels så att jag får bort dom nån gång! Det ska bli så skönt att kunna städa när de är borta.

På eftermiddagen blir det plugg. Och på kvällen blir det gymet med E. Till lunch blir det indiskt.

Killer träningsvärk!

Kan knappt röra mig... Bodypump is the shit!

RSS 2.0