Tentamen

Nej, den där tentan karade jag inte. Men för en gångs skul är jag inte bitter, för jag känner att jag karar den nästa gång. Hade behövt en dag eller två till bara. Och Johanna var supernöjd med sin insats på tentan så jag tar henne som rådfrågare när jag trycker in allt som inte fanns i min hjärna till nästa gång.

Nu är det sista uppgiften i kvalitativa metoder som håller på och skrivs, den kommer ta tid =(
Men om jag hinner klart med den tidigt ikväll så ska jag ta mig tid att titta på Arthur och minimojerna innan sängen ikväll =)

Igår borrades det i väggarna hemma. Satte Erik på att sätta upp en hylla ovanför sängen och en gardinstång. Tydigen så gick det jätteenkelt att borra (inte som gamla lägenheten). Kanske kan göra det själv sen =)



.

Egentligen har jag inte tid att blogga. Nu ska jag göra mat.


Fullt upp

Jag har mycket att göra. Usch och fy. Jag har alldeles för mkt att göra. Ska jobba tre dagar, och skriva tre uppgifter och plugga till två tentor. Känns lite tungt. Men men, nu bär det av till skolan!


Men JAAA!!

Finally!
En av de släpande kurserna som har gjort att jag hamnat så mkt efter har jag äntligen tentat av och klarat! I'm back on track!

Sådär ja!

Då har vi flyttat upp allt utom paddan till lägenheten. Riktigt skönt. Nu är det bara packa upp som är kvar, och det är ju halva jobbet, men det är ju ingen brådska med det egentligen. Maten står i skafferiet tack vare Eriks mor. Och ett JÄTTETACK till alla som var med och hjälpte till under allt som har med flytt och göra. Det hade inte gått såhär lätt utan er =)

Imorgon ska mor och moster komma till gamla lägenheten och städa, det är skönt. Lite jobbigt är det dock att byggjobbarna ska in under v. 41 och fixa ventilerna på fönstren. Så då gäller det att man är uppe vid sju utifall de klampar in. De har ju nyckel, så risken finns ju. Jag kommer att vara i skolan med Johanna hela veckan, förutsatt att ingen ringer in mig från jobbet, och hon lämnar ju flisan på dagis vid åtta så då hinner en annan träna före ju =) Bra att gymet öppnar kl 06:00.

Nej nu ska jag hjälpa Erik att leta på antennsladden så att vi får någon tv ikväll!

Tråkigt

Ibland är det bara för tråkigt att blogga. Jag glömmer helt bort det veckovis. Nu måste jag fixa mig innan jag ska träffa Johanna i skolan. På lördag är det flytt! Just ja, måste höra av mig till kusin...

RSS 2.0