Dålig tv

Sitter i soffan med datorn i knäet och  "Prinsessan" på tv. Ja det låter ju barnsligt, men vid den här tiden är det antingen barnprogram eller tvShop, och jag föredrar barnprogrammen.

Ska skriva lite verksamhetsstyrning nu, och försöka se till att jag hinner klart med nästa veckas uppgifter också så att jag kan plugga till tentan nästa vecka ist.

Hungrig är jag visst också. Ska leta lite i skafferiet ;)

Ikväll blir det jobb.


morgon

Jag ska skriva ihop ett arbete nu. Sen ska jag gå en prommis förbi affären och inhandla lite råvaror till kvällens surprise ;)

Ont i huvudet har jag, så jag hoppas att lite frisk luft kommer göra susen.

Ikväll kommer tantgänget, dvs mor och moster.

Solig måndag

Idag är jag ledig. Ska ta en prommis och plugga ikapp lite, eller förbi lite kanske det blir. Johanna skulle sitta i skolan med affärsredovisningsgruppen sin, men jag orkar inte åka dit och sitta själv.

Erik ska till Rörberg ikväll för de sedvanliga måndagsåkningarna. Så jag blir väl ensam hela dagen och kvällen.


En kvart till godo..

...sen kom tidningen =)

tidig morgon

Klockan 06:30 ringde mitt alarm. 06:45 gick jag upp. Har en uppgift i Verksamhetsstyrning, som inkluderar 5 stora deluppgifter, som ska in idag klockan 24:00. Men jag har inte hunnit klart och eftersom jag jobbar 14-21:30 så måste jag skriva klart den innan. Så här sitter jag...

Vi fick ingen tidning imorse. Men nu kom det en tidningsbil, och det såg ut som att han packade på sig en massa AB innan han drog iväg in i ettan. Får hoppas att tidningen inte var färdigtryckt när den skulle ut och att det är därför han är sen, för då kommer den nog hit snart också. Annars lär vi ringa, och det kan man inte göra förrän klockan 9, och det känns ju onödigt är han ändå är här.


HandelsBoden

Idag har jag jobbat. Dagen gick fort på jobbet, saker att göra hela tiden.
Cyklade upp till HandelsBoden till Erik som stod där och bjöd på korv och promotade SverigesMotorCyklister, sedan åkte vi på jakt efter en elgrill.
Biltema hade en billig en som verkade bra, men den var ju slut. Typiskt. Mimmi säg till när ni får in dom ;)

Hem för att skriva på Verksamhetsstyrningen, Johanna kom över för att läsa lite i en bok som hon inte har.
Sen dess har jag inte gjort så mkt. Skriver fortfarande på arbetet, men det går seeeegt.

fredagsmys

Frukosten avklarad. Nu ska jag torka håret och klä på mig och sen bege mig mot skolan, tänkte försöka skriva klart verksamhetsstyrningen idag så jag får helgen till annat.

Ska försöka få tag på den där fack-tanten också, hon verkar ju inte behaga att ringa upp...

Ikväll ska vi till mormor på kalas : )

Vuxenpoäng

Japp, dagen poäng inkammade. Tog och deklarerade nyss, det gick bra. Men man blir alltid lite nojjig när det gäller myndigheter och sånt, så man inte gör fel, trots att allt är förtryckt =P
Det här året skulle jag iaf inte behöva betala som förra året, så min frivilliga skatt gjorde sitt =)

Nu blir det gröt, och sen städa innan soffgubben kommer och ska kolla på soffan...

Ockelbo

10:10 går tåget mot Ockelbo. På stationen skulle Kristin hämta mig på vägen från Åmot, för det är en bit till Veronica från den.

Nu har jag precis ätit frukost, Erik väckte mig när han gick till jobbet så då gick jag upp. Tänkte ut och knata lite i morgonluften så att man piggnar till. Men jag har inge musik, tömde iPoden för att lägga in tre webbföreläsningar. Har lyssnat på dom nu så ska lägga tillbaka musiken. Synd bara att den är så gammal och uttjatad.

 


Bomull i huvudet och ludd i öronen.

Det var Jossans kommentar om mig idag. Jag var lite vimsig när jag kom till jobbet, tappade allt jag höll i, hörde inte vad folk sa och såg väl allmänt yr ut.

Nu sitter jag i soffan och dricker bubbelvatten och reflekterar över hur trött jag är, medan Erik kollar på hockey.

Ska ta och torka av sminket och dyka i säng sedan. Imorgon bär det av till Ockelbo (tänk att det kan gå mer än dubbelt så fort att åka tåg dit!) för att plugga med Kristin och Veronica.
Kvällen ska spenderas hos moster.

Järvsta

Nu ska jag äta frukost. Det blir nog risgröt tror jag. Sedan sa jag ut på min promenadslinga som jag nyss upptäckt. Efter det blir det nog plugg på balkongen om solen ligger kvar där.

Jobba ikväll 14-21:30, sen är jag ledig tis-fre =D

 


Lördag

Dagen började 05:30 då klockan pep. Eller pep är väl en underdrift, värsta pamp-orkestern drog igång så både jag och Erik vaknade med jordens ryck.
Skuttade upp på cykeln och frihjulade nästan hela vägen ner till stationen (passade på att sova lite på cykeln) ;).

Fick ringa vakterna två ggr för en fyllis satt utanför på en bänk och pissade så det rann på golvet. Mmmm vad mysigt.

12:30 kom Veronica och vi gick in på 9an och käkade lunch, sen gick vi hem till mig och började med Ledarskapsuppgiften och Verksamhetsstyrningsuppgiften. Men jag är så förbannat trött nu så jag måste vila mig lite innan Erik kommer hem för att mysa med lite tacos till kvällsmat. Veronica åkte precis hem.
Erik har varit ute på Röreberg och åkt hoj hela dagen, och han svarade inte i sin telebobo så han är nog inte på g hem än.

Godnatt tills vidare...


Sommar på balkongen

Sitter i solen. Mimmi är här och solbadar, det är skönt =)
Ska skriva ett case i Ledarskap 2 sen ska jag jobba vid 14.

Morgonpromenad

Nu ska jag ut och gå. Tänkte ta en rejäl promenad, ska prova en ny väg. Ska gå upp mot fängelset och där svänga av mot järvsta för att sedan ta kungsvägen hem. Det skulle bli en tripp på ca 8,5 km. Tur att man har skola att lyssna på för det kommer väl ta ca två timmar.

Bebisträff

Idag kom både Jossan och Ali förbi med respektive bebis. Myspys. Oliver var mäkta imponerad och nyfiken på Miliam.

Fint väder så vi tog och gick ner till centrum vi tre och åt lunch, sedan knatade jag och Alina till Dollarstore och Jossan till sin farmor. På Dollarstore köpte jag en blomkruka på fot (i plast) att plantera blommor i så småningom, för 20 kr.

Nu blir det plugg resten av kvällen, men en stödvila först tror jag... 
Satte Erik på kvällsmaten också ;)


Morgonpromenad i solen

Erik skulle till tandläkaren idag, så han tog lite sovmorgon. Själv vaknade jag klockan 06:00 och var pigg som en mört, men tänkte på den kommande dagen och somnade om till 07:15, då gick jag och Erik upp. Käkade lite frulle och tog en promenad ner till ettans buss där han hoppade på och jag gick till jobbet för att beställa lite.

Nu sitter jag hemma och ska ta en andra frukost, sen ska jag sätta igång med Verksamhetsstyrning. Jag funderar STARKT på att ta ner brassestolen och sätta mig på balongen med en filt och läsa. Ser så soligt och skönt ut =)

Gripande historia

Hoppade in på en flickas blogg genom fia, totalt gripande. Har läst från första inlägget och nu svider det i ögonen för jag kunde inte sluta läsa..... Läs!


Tråkigt umgänge

Det är vad jag är idag. Riktigt tråkigt umgänge. Varför vet jag inte, har en dålig dag bara.
Har inte orkat göra mer än tvätta, fast jag hade så mycket planerat. Jag tror det är vädret, för när jag tagit min tredje (!) lutare för dagen, så vaknade jag och solen sken. Sakta sakta börjar livet kännas ljusare...

Nu är jag hungrig så nu blir det mat, fläskfilé, potatisgratäng, broccoli, brysselkål och egengjord sås.
(Undra om jag avslutade förra inlägget med att jag var hungrig också, låter som jag inte gör annat än äter)

Städ- och tvättdag

idag. Ska också plugga och titta på film tänkte jag. Det är ju sådant hemskt väder ute så man orkar ju inte göra så mkt annat, så det blir en innedag.

Erik drog precis iväg till Hagaström för att byta däck på bilen och fixa med hojjen. Så jag blir ensam också.

Nej nu är jag hungrig, nu ska jag laga mat!

Nytt tangentbord!

Ja, nu har vi äntligen köpt en mus och ett tangentbord. Så nu är plugghörnan komplett =)

Idag är jag trött som ett as. Det var länge sedan jag var såhär slut, orkar knappt ens lyfta benen framför mig. Jobbade 5:30-14, sen var det direkt iväg på två-årskalas. Moa fick en rosa t-shirt (som antingen var en lång tunika eller var väldig stor, trots att storleken stämde med instruktionerna jag fått) och ett par jeansleggings. Tuffa bruden! Synd bara att hon alltid sliter ur tofsarna som Johanna sätter i håret på henne, för med dom i blir hon bedårande.

Jag hade tänkt vara effektiv idag och plugga, men jag orkar fasen inte. Helst skulle jag sova direkt, men då vaknar jag nog mitt i natten klarvaken, så jag ska titta på en film istället. Risken är dock stor att jag somnar ändå...

Imorgon blir det lite partajj hos Jossan, och före det, jobb med Ylva - förhoppningsvis lika flummigt som idag, såna dagar är sköna =)


Vår idag?

Idag har det varit en skön dag. Knatade ner till jobbet till 10:30 och gjorde lite beställningar. Fick sitta i två långa telefonköer innan jag fick göra mina beställningar, som gick på två röda. Bullar och startpaket till mobil.

Sen gick jag upp till högskolan för att träffa Johanna och senare en lärare. Hann med en Flygande Jakob på restaurangen där också, mycket delikat.

Efter träffen med läraren gick vi ner på stan, köpte en ansiktskräm till mig och Johanna en baddräkt till Moa, sen bar det iväg hemåt.
Nu sitter jag och tittar på NCIS, men tänker ge upp det för lite ledarskapsplugg strax.


RSS 2.0