Trevlig helg!

Jajjemen, nu är det färdigjobbat och nu ska det pluggas. Skojjig lördagkväll. Men what has to be done, has to be done. Erik drog iväg till Hemlingby, min rygg är helt slut efter en dag på jobbet och en promenad till Kvantum. Gammal kärring man börjar bli.

Ne ska man sätta igång och skriva lite kanske, så att man får titta på film ikväll..?
Tror det.

Aj aj aj

Jag har ont. Ryggfan. Ska göra te, värma en vetekudde och så småningom krypa ner i sängen.


Ont i ryggen

Två smärtfria dagar. Jag trodde att det hade gått över, men tre kvart på stan visade att så inte var fallet. Har fortfarande ont och jag har varit hemma sedan klockan 16, suttit still och vilat. Blä blä blä.

Johanna, Patrik och Moa kom på besök. De har packat ihop sin lägenhet nu inför flytten så det är nog inte så roligt för dom att vara hemma. Här fick de iaf lite sällskap och fruktsallad.

Imorgon blir det jobb 10-19. Antar att det kommer bli en pina, men två veckor till, sen jobbar jag vanliga tider igen och då hoppas jag att det kommer gå lättare med ryggen. 9 timmar ståendes på en dag är rätt mycket.

Ska ta och plocka iordning lite här och dammsuga. Gjorde aldrig det sist jag sa det.

Livet på BB

Spännande att se faktiskt. Tvprogrammet alltså. Det ligger en tjej och ska föda nu, hon frustar som en flodhäst. Undra om man själv kommer göra det.
Barnmorskan verkar underbar men hennes man verkar ju knäpp.
Nu är hon förlöst. Vilken jävla pärs. Nu kom skriket också. Man blir ju smått rörd.

Ne nu måste jag kolla vidare.

Trött

Gick upp för knappt två timmar sen, men är redan trött igen. Och sover jag inte så kommer jag få ont i skallen, så det är väl lika bra att jag blundar lite.

Ska över till Malin om några timmar och kika på nya bebisen. Mys!

Senare blir det fika i Valbo hos mor och far. Tråkigt inlägg det här.

En ny maskin - såklart

Japp, nu har jag fixat en ny maskin. Gick lättare än jag trodde, behövde inte ens bli arg ju =P

Erik drog till sina päron för att hämta en hoj som ska besiktigas 14:20. Själv ska jag städa lite här, sen iväg till sjukgymnasten med ryggen. Måste försöka få lite ont tills dess, för det är alltid lättare att tala om vart det är fel nånstans om man har ont just då. Vet inte riktigt hur jag ska bete mig dock.

Sen ska jag se till att läsa lite ledarskap så jag får in hemtentan nån gång....

Två veckor sedan sist.

Dåligt på bloggfronten nu. Sitter och ringer till Onoff angående tvättmaskinen. Men hon jag pratade med skulle ringa upp. Första gången hon sa så ringde hon upp ganska fort. Den här gången skulle hon ringa leverantören, och det var nu 40 minuter sedan. Och hon ringer på Eriks telefon, men det är jag som har kontakten så han får stanna hemma tills hon ringer upp igen. Han tänkte nämligen åka till Haga idag.

Undra om man ska gå på en prommis kanske, få lite frisk luft så man blir lite piggare.

Återkommer om tvättmaskinen..

Mallabralla har fått sin bebis

Det blev en Melvin och han kom till vägen genom kejsarsnitt. Mer vet jag inte nu, det var allt jag kunde läsa mig till på fejjan. Men jag förstod att han var på väg ut iaf, för bilen har varit borta hela dagen igår. Brukar hålla koll på henne så, hihi :P

Nu är det Mimmi på tur, om 4 veckor. Sen Johanna 30e September. Värst vad ungar det kommer till världen =P

Igår och i förrgår var vi och badade på Fjärran jag och Erik, skönt med en pool. Det blev ett dopp minst varje kvart.

Idag ska vi inte bada, vi ska åka och titta på en Toyota uppe vid ica maxi. Sen ska vi ner på Sommarkväll med mor och moster ikväll.

Ja, det var väl i princip allt...

RSS 2.0