Midsommar

Precis hemkommen från Furuvik. Träffade mor, moster, mormor, bror och hans nya flickvän. Fikade lite och tittade på majstångsresning. Sen gick jag och E till tivolit och spelade på chokladhjul, och vann en 2 kgs Toblerone. Mmmmmumms.

Nu ska jag... sova en sväng (haha nu trodde ni jag skulle äta va?) innan vi hämtar moster och anders och far ut till Valbo på mat.  Adiós!


Glömsk

Nu ska jag käka frulle, sen åka till Kvantum och inhandla det sista till imorgon. Jag glömmer alltid något...

Jobba 14-21:30 ikväll och 9-14:30 imorn. Sen blir det Furuvik och hem till mor på mat och spel. Tjingeling.

kalas hos morfar

sitter hos morfar nu, han fyller år. frågade moster om hon ville göra ett inlägg men hon ville inte. typiskt. då skriver ja inget mer...

Två ögon på tuttarna


Jag har en rosa tröja på mig med ett stort bi på.
Dess ögon sitter lämpligt nog över brösten. Och håller koll.
Ska nog åka med Erik ner till Johanna och Moa en sväng, Erik ska dock vidare till Hagaström. Tänkte busa lite med fröken Berg. Sen tror jag att jag tar och använder mina ben för att komma till Haga, känns som en lagom prommis från sjukhuset och dit, med en ljudbok i öronen =)

Men först ska jag laga makaronipudding. Och jag har kommit på varför jag alltid skriver om mat. För att det är när man väntar på att maten ska bli klar som man har tid att sitta vid datorn =)

Mys i boulongern och en promenad i Valbo

Träffade idag Malin Engblom och Malin Zeidlitz. Det blev på en filt i Boulongern några timmar. Mycket trevligt. Skulle möta mor för lunch och när jag kommer fram så står hon och pratar med Englbomskan, som jag för övrigt inte träffat på bra länge. Så vi bestämde träff senare och så blev det.

Erik hämtade mig vid fyratiden. Då åkte vi ut till Köpis och jag köpte två par linnebyxor, ett par långa vita och ett par korta grönbeiga. Sen lämnade vi bilen hos mor och far och tog en prommis över östanbäck. Stannade hos Eriks mormor och sa hej, och precis när vi lmnat henne hör vi ett knaprande ljud från en tomt. Tittar in och ser en igelkott sitta och smaska på någon katts mat. Sötnöt.
Längre fram hittar vi tre måsungar som irrade omkring på marken bakom tandläkaren. Förmodligen hade de ramlat eller blivit puttade ur sitt bo uppe i skorstenen där, för det satt en vuxen mås där och spanade.

Nu håller vi på att laga några knyten med mördeg och fläskfilé som mor tipsade om.
Får se om det kan bli nåt. Sen känns det som läge för en film. Upp och jobba tidigt imorn.

Hej hej

Mat

Jag har alltid behövt mat. Frukost, lunch och middag. Och helst mellanmål däremellan. Kanske kan det vara därför man ser ut som man gör. Hur som helst, jag är hungrig. Eller kanske inte hungrig i magen, men min kropp säger att den behöver energi. Jag är seg och har ont i huvudet. Och med 6 timmar sen förra måltiden så låter det rätt troligt att jag skulle behöva lite krubb. Har gjort fransk potatissallad och ska käka pepparlax till det. Väntar bara på Erik som är och tränar, han borde dyka upp när som helst.

Har inte gjort mkt vettigt idag, var ner på stan med Alina och köpte en kofta till bröllopet och dopet. Sen hem och hämta klänningarna och sen ner på stan igen med moster och köpte tyg till underkjol. (Nu kommer Erik!!!)  

Nu kikar jag på en film, senare ska jag läsa bok.

Min nya kärlek - Karl


Ja för er få som var uppmärksamma igår, så har jag träffat en ny kärlek.
Han heter Karl. Erik är dumpad.
Eller så kan det bara ha varit så att jag missade en bokstav, så att karln blev karl. Knäppa mor..



My back hurts!!!

Jag har alltid fått ont i hälarna och ryggen av att stå mycket. Speciellt när jag jobbat. Idag var inget undantag. Fy fan vad jag har haft att göra på kvällen, inte fått suttit sen klockan fyra. Kan man få lite massage av karl ikväll tro? Brukar inte funka, men jag ska ändå försöka.

Wish me luck!

Snuvigt

Åh, vad det kliar i min näsa. Börjar känna av gräset som grönskar så fint ute. Förbannat att man ska vara allergisk mot sommaren. Och nå allergitabletter verkar jag inte få ta heller. Tur att jag bara nyser än så länge. Kanske dags att gå till läkaren för att kolla upp om det finns nånting jag får äta.

Mallabralla i huset bredvid hade fått en schysst återbäring. Så jag ska ner med henne på stan strax så hon kan sätta sprätt på pengarna =P Själv fick jag inte mycket att sätta sprätt på, så jag agerar moraliskt stöd.
Klockan 12 ska vi möta upp Alina för en lunch.
Sen blir det jobb.

Adiós!

Tisdag

Det är kallt på min balkong. Jag längtar tills typ juli augusti, då det är riktigt varmt i luften, så att man slipper sitta med filt på balkongen. Eftersom det är förmiddagssol så har den redan hunnit runt hörnet på huset och jag sitter och fryser.

Försöker plugga finansiering men det är svårt. Det är så förbannat tråkigt.

Klockan 14 blir det jobb.

Kvällsmys

Erik är på Rörberg och har sitt mys med motorcyklar. Jag sitter hemma i soffan efter en promenad och ska plugga lite. Men då behöver man lite extra mys... ;)



Mums.


Sol, inte sol


Fint väder.


Mindre fint väder.


Satt på balkongen imorse. Fint väder. Nån timme senare, totalt mulet. Blä blä. Nu ska jag sätta igång med den där jäkla oppositionen som ska skrivas. Synd att den inte kom ut tidigare, nu får man ju sitta med det ikväll.
Ska nog slumra 10 minuter nu sen sätta igång. Har inte tid resten av veckan, då är det tentaplugg och jobba som gäller.

Adiós!


Lördag kväll

Jag avlider. Jag är så trött. Men har iaf haft en bra dag, lämnade skolarbetet vid 12-tiden då vi var klara, och åkte ut till mor och far med lite fika. Skönt att vara i Valbo sommartid, deras uteplats är så skön. Hammocken, mmmmm...

Nu ska jag nog snart dra på en film, känns som det blir tidig kväll. Tänkte nog höra mig för om Inga är ute i stugan imorgon och åka och hälsa på där. Sen är det åter plugg som gäller. En tenta och två oppositioner som ska in under nästa vecka. SEN är det sommarlov!! Eller ja, kommer ju att ha saker att göra då med, men teoretiskt sett är det inte skola igen förrän i augusti ;)

Köpte skor idag, ett par till dop och bröllop, och ett par till vardags.



Skohuset, 134:50:-



Din Sko 249:-


Lördag morgon




Ligger i sängen.
Tänkte jag skulle logga in på msn i tid och snacka lite med Veronica om PMet som ska in imorn, men hon är visst inte vaken =P Hon som annars är så morgonpigg.

Erik sa precis att han är på "sånt här" humör. Och så lade han ner huvudet och låtsades dö lite på kudden. Jahapp, då har man en sån dag att vänta sig. Nu slog han till mig med morgontidningen jag så fint hade hämtat också. Otacksamma unge! Inte ens en erbjudan om att jag kunde göra en cheesecake tog han emot.

Jaja, bäst jag ligger kvar nu när han gick upp så man får lite husefrid. Hihi.

Det är tråkigt att blogga..

..när man inte vet om någon läser.
Får så sällan kommentarer, och det är inge kul att skriva dagbok för sig själv.
Men jag fortsätter ett tag till och ser om det vänder.

Klockan 06:30 vaknade jag, gick upp och klädde på mig lite, drack ett glas vatten och kröp ner i sängen igen. Måste ju vara påklädd utifall byggjobbarna klampar in vid sju när deras arbetsdag börjar. Somnade om och vaknade nu (med hjälp av klockan).

Ska slänga i mig någon slags frukost, vad vet jag inte än. Sen gå ner till jobbet och köra 10-18. Sen har jag ledig helg weeehooo! Är inte van att jobba en hel vecka =P

Fick sms från chefen inatt med, och det verkar som han har fixat det jag bad honom om, 3 timmar mer i veckan. Vilket innebär att jag strax har en halvtid på papperet. Fantastiskt. Om jag inte dragit upp det här hade jag fortfarande gått med 6timmar fast tjänst i veckan. Nu kommer jag komma upp närmare 20timmar i veckan. I'm happy!

Erik åkte till Gelleråsen i Karlskoga i fredags och kom hem sent söndag kväll.
Måndag lunch drog han iväg till Linköping för en sliputbildning och kom hem onsdags kväll. Sen har det varit sent jobb för både han och mig, så i helgen ska vi ha lite kvalitetstid. Vad det innebär för oss nuförtiden vet jag inte, kanske att vi sitter vid en varsin dator i samma rum. =P

Frukost var det ja...


RSS 2.0