Springa

Ja, jag hade tänkt lära mig att springa. Det är faktiskt svårt för mig, hur enkelt det än låter. Jag orkar köra ett helt pass med hoppandes och stutsandes på gymet, men jag orkar inte springa lika länge. Kanske orkar 100 meter, sen måste jag gå 200, sen kan jag springa 100 igen och så fortsätter det. Men i år ska jag satsa hårade än förra året, jag ska orka springa i år.

Sitter och äter frukost nu, ska kolla om jag kan läsa in nåt skol-aktigt på ipoden och ta med mig ut. Det vore förträffligt. Tjingipling!

Grå dag idag

Ja idag var det inte direkt kul väder ute. Men det spelar väl ingen roll egentligen, jag ska tentaplugga och jobba idag. Börjar 18 men ska dit vid 17:30 och beställa tobak, så att kunderna kan köpa sitt älskade snus och sina cancerpinnar.

Har skrivit ut en massa exempel-tentor idag som jag tänkte plugga på (och i tid den här gången).

Förkylningen håller i sig, näsa och lungor speciellt, men jag känner mig inte lika hängig som jag gjorde igår. Bra det för då orkar man inte jobba. Egentligen borde jag väl inte stå och snora på korven alls, men pengar behöver man och Matte behöver nån som kan jobba.


Visst ser jag effektiv ut? =P


Jag är huk...

Idag sjukanmälde jag mig från jobbet. Usch vad förkyld jag är..... Hela huvudet känns tjockt, som bomull, fast bomull som gör ont. Om ni fattar.
Imorn ska jag jobba 18-21:30, Petra hoppar in 14-18 eftersom jag är sjuk.

Jonas var förbi och laddade över nästan 40 filmer till min dator. Tack sa jag och plöjde två direkt, är man sjuk så är man ... =P

Nu ska jag hosta vidare. Snart kommer Erica och Erik och ska lämna en bil till min Erik, tur att det är städat så man törs ta in folk.

Vad dålig jag är på att blogga.

Det är ju roligare att läsa andras bloggar. Sitter och ska äta frukost nu, och samtidigt skriva marknadsföring som aldrig blir klar för att två i grupen är extremt petiga.
Klockan 11:30 bär det av mot skolan för att träffa Johanna och skriva klart statistikuppgifter (3st). Det är härligt väder ute så det blir cykeln till skolan.



33 grader ute. Hm, i solen i lä kanske...



RSS 2.0