Tvättstuga

Japp, bokade två pass. 7-12 och 12-16, utifall jag inte hinner torka allt. Tråkigt med tvättstga och att behöva springa upp och ner, men väldigt nödvändigt då vi inte har tvättat på säkert en månad. Tvättkorgen var överfull och garderoben ekade tomt.

Har lovat att följa med Alina till Oslättfors klockan elva och titta på lokalen till dopet i juli. Sen blir det tillbaka och tvätta. Ska skriva lite skola med, såklart.

Den här veckan ska det bytas fönster och stamventiler. Vilket betyder att jag måste gå upp klockan sju varje dag när jag är ledig, utifall de stormar in här med huvudnyckeln. Känns inte som ett alternativ att ligga i sängen då faktiskt. Tur att man inte är sjuk lr nåt.

Regn

Riktigt skitväder idag. Vi gick till Kvantum jag och E vid nio, kom hem dyblöta, trots regnklder och paraflax.

Ska hitta på lite frågor till en intervju vi ska göra i skolan, sen ska jag jobba 14-21:30.

Till lunch blir det Chicken Korma. Har fått mersmak på indisk mat igen =)

Frisk luft

Jag älskar frisk luft. Speciellt när man känner sig matt eller bara på dåligt humör. Är jag hemma då, vilket jag ofta är, så brukar jag öppna en massa fönster plus balkongdörren.
Vi har verkligen en digital lägenhet, ett eller noll alltså. På vintern var det iskallt och nu när det är varmare ute så är det totalt instängt och varmt istället. Så nu med köksfönstret, sovrumsfönstret och balkongdörren öppen känns det behagligt här. Ibland tar jag med mig en massa filtar och sätter mig på balkongen när det är mulet ute och bara andas luft.

Idag är en sån dag. Ska skriva klart en uppgift nu, som det verkar som att jag aldrig blir klar med, sen ska jag.... hm, jag vet inte vad jag ska göra sen.

Det blev en väska

En vit. Blir lätt skitig. Toppen. Men den var snygg ;)


Sol

Idag är det härligt väder. Ska ta mig en sväng ner på stan sen för att införskaffa mig en ny handväska, den jag använder nu kommer inom en snar framtid bara ha en axelrem, och då hänger den ju lite snett.
Hatar att köpa väskor. När man väl har hittat en man gillar så är man ju så van vid alla fack, vart man kan ha saker så man lätt hittar osv. Helst ska man ju få ner hela livet i väskan också. Nu måste jag ju lära mig en ny väska, med nya fack. Svårt kommer det bli att finna en, eftersom jag helst inte spenderar mer än 300 kr på en väska. Har en massa små väskor hemma här, men jag behöver få med skolprylar också.

Ska se till att svara på vs-uppgiftens första fråga också, så jag kommer någonvart. Just nu skulle jag vilja ha sommarlov, utan plugg. Men jag kommer nog inte få nåt sånt på länge....

Ne nu ska jag avlsuta som mor säger att jag alltid avslutar, med att äta.
En apelsin.

Segaste helgen på året

Ja fy sjutton. Mestadels regnigt väder och mulet, Erik har varit mkt ute i haga och jag har suttit hemma och försökt plugga. Tristessen slog mig så hårt igår att jag var tvungen att ringa Alina för en snabbfika på stan.
Undra hur det kommer bli idag. Det regnar ute, så den promenaden jag hade tänkt roa mig med får nog vänta eftersom jag inte har några regnkläder.... :S

Ledig från jobbet mån-tors också, så veckan lär väl bli lika seg misstänker jag.

Cougar Town

De som inte gillar det är ju knasiga. Helt klart bästa serien just nu. Synd att den endast är en halvtimme på tisdagkvällar. Kollar på det nu. Har inpackning i håret för det är så torrt, måste nog sköjla ur det nu.

Tjohej!

Inte gjort något fel

Nej min chef har tydligen inte gjort nåt fel. Han anställde en ny människa när Anki gick bort, utan att anslå om att det fanns fast tider, vilket betyder att jag och Jossan går kvar på vikariat, medan den nyanställde får jobba på vik OCH fasta tider. Men enligt facket har han inte gjort något juridiskt fel. Jag som trodde att Las gällde. Tydligen inte. Fan vad jag är sur.

 

Tråkdag

Fick sovmorgon av Lisa på jobbet. Skönt. Den sovmorgonen blev alltså att börja jobba 16 istf 14 =P Jag tillbringar den med att tentaplugga. Mindre roligt.

Fick mail av fack-tanten idag också. Det blir till att kalla till ett nytt möte, någon har visst blivit överpratad, som så många andra...

Ja mycket roligare händer inte idag tyvärr. Fick ett ordentligt sug när jag var ute och gick idag, så jag var bara tvungen att gå till Tempo och handla. Sen smällde jag i mig en när jag kom hem, och ska ta en till nu. Låter som jag blev sugen på godis va? Nä ni, apelsiner! Det var gott.

Imorn ska det bakas tårta, lr iaf  tårtbottnar, för det blir kalas för Erik på lördag. Gammelgubben.

Adios!

Samma gamla vanliga Sofia

Japp. En söndag och jag sitter och pluggar. Roligt umgänge? Njae, men å andra sidan är det ingen här som kan klaga heller.

Toy Story 2 gick nyss på tv, så en hel del fokus hamnade tyvärr där.

Försökte på att göra en thekaka i ugnen för jag var så otroligt sugen på rostat bröd men hade inget. Det blev dock inte så likt, så jag får nog ta och köpa rostat bröd...


RSS 2.0