Långsamma dagar

Kom på mig själv med en sak igår. Klockan var väl nio, jag hade inte gjort ett dugg vettigt på kvällen, utan satt bara och väntade på att klockan skulle blir tillräckligt för att få gå och sova. På dagarna går jag mest och väntar på att Erik ska komma hem från jobbet, så att man får lite sällskap. Pluggar gör jag ju, men det känns mest som en nödvändighet. När Erik kommit hem äter vi, sen brukar det bli tv. Förströelsetid bara, för det är inte direkt underhållande att kolla på tvn. Så fortsätter det tills klockan är tillräckligt för att få sova. Men jag är inte alltid trött. Och så går jag och lägger mig för att vakna upp till samma sak nästa dag.

Man kanske borde utnyttja tiden man har här på jorden isället för att få så mkt av den att gå i väntan på bättre tider?

Vad väntar jag egentligen på då? Bebis såklart, men jag misstänker att det blir samma visa när väl bebis är född.

Ska gå och sätta i värmaren i bilen nu, så den är varm tills dess att Mallabralla och jag ska åka till Köpis och fika med Mimmi.


Det var ett jävla tjat...

...om amning överallt. Jag ska få barn. Jag kommer att mata mitt barn, annars vore jag ju såklart störd. Men varför är alla så nyfikna på vad man matar sitt barn med? Spelar det dig någon roll? Det är ju inte så att någon frågar mig vad jag matar mig själv med. Det borde ju vara lika intressant i sådana fall. Jo jag ska tala om det, jag matar mig själv med mat. Mammor som inte kan eller vill amma får frågor om det, förmodligen drygt i längden. Man kanske inte är duktig nog i folks ögon om man inte kan eller vill. Mammor som ammar länge får kommentarer om det, dom är ju riktigt konstiga eller hur? Jag vet inte hur jag kommer kunna göra. Jag är inte rädd för att inte kunna. Och kan jag så kanske jag gör det i femton år. Vem vet. Vilket fall som helst får alla ni som läser det här gärna fråga hur vi mår, vad vi gör om dagarna och annat väsentligt i stället och helt enkelt lämna frågan om maten hemma.

Idag är en av de få dagar jag inte kommer ...

img_4268 (MMS)

Idag är en av de få dagar jag inte kommer ur sängen. Det var så förbannat skönt att ligga kvar, jag är inte särskilt trött dock.


Väntar

Sitter hemma hos mor nu. Mimmi var nyss här och visade upp Elias för mamma som aldrig rikigt sett honom. Skulle åka och hämta Erik vid bussen vid köpis men jag kommer inte ut med bilen eftersom den är inparkerad av byggare. Vill inte stressa dom heller eftersom dom bara är här för att lämna en offert på rusten i hallen. Så Erik får ta bussen hit också så får vi vänta här. Nej nu verkar det som att dom åker. Bäst jag passar på jag med!

SMS-inlägg

img_3857 (MMS)


Nu är det klart!

Ja nu är allt med bebisen i princip klart. Vaggan är på plats och det var väl det sista vi saknade. Nu är det nog bara jäsning i några veckor till. Eller kanske inte bara det, har en hel del skolarbete att beta av först. Erik är och spelar på spegeln och jag har precis sagt hej då till mor, moster och mormor som var här och hälsade på. Ska läsa till redovisningslagar nu. Intressant men svårt att tolka ibland.

Julemys

Jag är sugen på julemys. Pepparkakor, glögg, tända ljus. Mys helt enkelt. Köpte färdig pepparkaksdeg idag, men jag har ju inga pepparkaksformar. Typiskt. Får ta och köpa det.

Fredagsmorgon


Sitter och pluggar med lite mysbelysning.


Svetten lackar

när jag stökar runt som jag gör hemma. Tredje maskinen tvätt ligger i nu, jag har sytt fyra av Eriks byxor med hål i.
Snickrade ihop en Billy-bokhylla igår, så jag har flyttat allt från den lilla vita bokhyllan till den stora svarta idag. Sen har jag flyttat den lilla vita till lillrummet. Det är rätt krångligt med en stor mage i vägen. Diskat och plockat i övrigt har jag också gjort. Ska bygga ihop spjälsängen nu, sen ska jag ge mig på ett sy klart skötbädden och klistra upp väggordet jag köpte för några månader sen på väggen. Idag är det fixardag.
Kanske lägger upp lite bilder på allt sen =)


Jag älskar verkligen att vara bebodd

Kan inte hålla mig vaken längre än till 9 om kvällarna. Vaknar oftast 2-5 ggr per natt för att jag behöver gå och kissa. Varje gång jag ska vända mig i sängen vaknar jag.
Är klumpig och mina fötter ser ut som fotbollar nu så jag får ha supersexiga stödstrumpor. Ni skulle se mig på morgonen när jag springer omkring i underkläder och strumporna.

Alla säger att jag kommer sakna magen sen. Det tvivlar jag starkt på... Måste gå några år först så jag hinner glömma bort lite =P

Helg igen. Vad ska man göra då då?

Kläder

Helt otroligt. Undra om det var för att jag satte Tele2 som rubrik. Nån från Tele2 har iaf kommenterat mitt tidigare inlägg. Hihi.
Nu ska jag ta mina fotbollar till fötter och hämta en tröja som ÄNTLIGEN kommit. Leveranstid på 10 veckor typ. Otroligt.
Btw, H&Ms party-katalog har kommit. En heeeel del snygga partyoutfits. Jag blev förbannad. Jag har ju varken kroppen, plånboken eller behovet av de där plaggen. Men ögonen älskade det.

Tele2

För att göra ett långt samtal kort. Tele2 kommer att betala tillbaka pengarna till mig och jag går nu på Kompis utan bindningstid. Precis som det ska vara. Att allt ska vara så krångligt.
Nu ska jag baka bullar och måla lister, så att vi kommer nånvart. Sen blir det besöka Alina med Mallan.

Missnöjd

Tele2 och The Phone House har ju tydligen noll kommunikation. Eller så kommer de med felaktig information.
Ringer och begär slutfaktura på mitt Kompis-abonnemang för att jag ska kunna binda om mig på Kompis Surf och lägga på en telefon som jag kommer betala av. Skulle får telefonen ungefär 2900 kronor billigare på så vis.

Går sen in på The Phone House och står i ca 25 minuter med snubben i kassan som ska fixa ett Kompis Surf med telefon åt mig.

Pratar senare på dagen med min bror som säger att han kan skaffa en telefon mkt billigare åt mig från ön, så jag ringer TPH-butiken och ber dom ta bort telefonen från abonnemanget om det går. Ja visst! sa dom.

Sen kommer jag på idén att jag inte vill ha abonnemanget heller, tänker byta till Telia. Ringer upp igen och ångrar abonnemanget, vilket också gick bra att göra. (Ja jag vet, krånglig kund är jag). Abonnemanget skulle fortsätta vara vanlig Kompis men utan bindningstid då bara. Jättebra.

Får idag en e-faktura från Tele2 på 1003 spänn!! Tycker att det låter mkt så jag går in och kollar vad det är som kostar. Ser då att mitt Kompis är avslutat, alla månadsavgifter finns med som de ska. Men med finns också abonnemangsavgiften för Kompis Surf OCH en förhöjd månadsavgift för telefon och alla engångsavgifter för Kompis Surf som tillkommer när man byter.
Men vart blev det fel? Enligt TPH så kunde man säga upp allt, man hade 10 dagars ånger. Ringde upp TPH några dagar senare också när jag fick ett sms om att jag bytt prislista, och frågade om de verkligen sagt upp det. "Jadå, vi har skickat en återkallning till Tele2 men det kan ju ta någon dag innan det blir av."
Jaha så då väntar jag bara på att jag får ett till sms om att det är tillbaka där vi började då? "Ja precis, hellre skriver jag över abonnemanget på mig själv än att du ska bli missnöjd".
Ja men ta och gör det då gubbjävel.

Glömt datorn

Ja jag kom nyss på att vi har ju dator med internet här hemma. Tre stycken till på köpet. Har totalt ignorerat datorerna den senaste veckan, inte kollat facebook ens. Och få är det illa ;)
Nu ska jag tentaplugga, tenta imorn. Blä. Ont i ryggen har jag idag också. Konstigt.

RSS 2.0