Sådär ja, då blev man huxflux brunett då. ...

img_1594 (MMS)

Sådär ja, då blev man huxflux brunett då. Tänkte att det skulle bli mörkare blondt men det blev grönaktigt i topparna så jag drog i en orange färg och sen en ljusbrun.  Nu är jag och Edvin hos min mormor. Jag ska försöka plugga lite och Edvin får då lite barnvakt. Får se hur mkt jag får gjort, förmodligen mer än hemma iaf :p


Så nu sticker jag mot jobbet ;)

img_0880 (MMS)

Så nu sticker jag mot jobbet ;)


På stan med faster och mamma

Photobucket Pictures, Images and Photos

Närbild


Månadens blogginlägg

Ja då var det dags för ett igen då.
Idag har jag hälsat på mormor och morfar på morgonen/förmiddagen. Tog och sov en sväng i vagnen på gården deras, skön vare sörrni! Men jag svettades för morsan hade klätt mig med alldeles för många filtar. Hon måste tro att jag är en fryslort..

Pappa gick visst hem en sväng när jag sov, men kom tillbaka när det vankades krubb. Han är nog lika hungrig av sig som jag är.

Mamma hade gjort moussaka som mormor bjöd på (konstigt?) och den slurpade jag i mig så snabbt att jag nästan satte i halsen. Eller rättare sagt, jag satte i halsen. När jag var mätt härjade jag runt på golvet en stund. Satt och lekte med morfar ute i hallen men sen tröttnade jag och kröp därifrån och lämnade honom kvar.. Jag hade ju annat för mig.

Vi gick hem vid ett-tiden. Lekte lite i mitt rum för ovanlighetens skull. Mamma satt och läste en stickningsbok som jag ville riva i och bita på, men det fick jag inte så jag blev skitarg och skrek lite. Sen kom pappa och tog över underhållandet.

Vi gick till mina tremänningar Eira och Atle när det var dags för tupplur nr 2. När jag vaknade var jag dyblöt - lärde sig mamma ingenting första gången?
Eira pussade och klappade en massa på mig, och jag pussade tillbaka en gång, men sen fick jag nog av pussbaciller!

När vi skulle gå hem blev jag ledsen, för mamma stod i köket med Eiras mamma och skrev ett recept medan pappa gick ut med mig. Då trodde jag att vi skulle lämna mamma där.
Så när hon sen kom ut till mig ville jag inte sitta i vagnen - jag ville bara kramas.

Såhär stor har jag blivit sedan förra gången!


Babysim kl 16

Men vad ska jag göra före?

Dagens klipp! En mössa med skaft/hals att ...

img_5062 (MMS)

Dagens klipp! En mössa med skaft/hals att ha under när det är jättekallt och en body i strl 86, för endast 5kr st!  Weehoo :)


Nyaste grejen när mamman i familjen ska gå...

img_2072 (MMS)

Nyaste grejen när mamman i familjen ska gå på toa är att hon alltid får besök. Stänger aldrig dörren helt när jag är själv med Edvin, och det har han märkt, så han skjuter upp den och kommer in. Det finns inget privat i det här huset längre...


Magproblem

Jag hatar min mage. Jag har så mkt problem med den så hälften vore nog. För er som inte vet så tål jag inte gluten och jag är överkänslig mot laktos. Jag klarar av lite mjölk i kaffet, sen är det stopp. Det tråkigaste av allt är att jag verkar ha blivit känsligare på senaste tiden, för jag klarar av mindre laktos nu för tiden.
Sen tror jag att jag har känslig mage i allmänhet, för även om jag äter glutenfritt och laktosfritt kan magen krångla. Jag måste ta och reda ut vad jag inte klarar av längre.
Jag drack två glas vin och en cider igår kväll, och det var tydligen för mkt för idag är magen knäpp. Så jag kan dra slutsatsen att tills dess att min mage kommit i balans igen så blir det inge alkohol. Bör nog också dra ner på kaffe. Dessa två är ju ändå gifter för kroppen, men kaffe är ju så gött :(

Jag har det inte konstaterat, men husläkaren Wahlbäck har självdiagnosticerat sig med att ha dyspepsi (magkatarr), relaterat till stress.

Så nu är det till att ta hand om sig själv en del, för vad är vi utan vår mitt? Ett par armar och ben...

Jobbferre

Nu sitter jag och väntar på bussen hemmavid.
Det blir käk och trekamp på Interpool och sen räknar vi med att fortsätta ut ;)
Men vi får se hur länge jag orkar...

Det står nåt jätte-fyllo precis bredvid och stöter på några tjejer. Jag hoppas att han inte kommer fram till mig så jag ser väldigt upptagen ut med min telefon.
19 år är han, har en 11månaders son, började dricka öl direkt när han vaknade. Sen var han på systemet och drack två vintetror.
Igår blev han vräkt dessutom. Han bor på familjehem, nej just ja han blev ju vräkt.
Han hade suttit 4 mån i fängelse.
Nu är vi på bussen och då är han tydligen 23.
Man får veta en hel del här.

Vilken tomte.


RSS 2.0