Hamptjärn

Idag ska vi åka till Storvik och ha lite släktträff. Egentligen borde vi kanske packa, men vi smiter undan det ;)

Jag ska ta och packa ner min garderob innan vi sticker bara. Men nu gnäller barnet så jag lär assistera lite....

Photobucket Pictures, Images and Photos

Vi tog en liten semester

Vi har varit i Rättvik på semester med lilla familjen Hansson/Östlund. Mimmis farbror har ett hus där som står tomt så det passar perfekt för en kort tripp på några dagar. Perfekt med ungar också eftersom det finns el och rinnande vatten.

Unge herr Wahlbäck skötte sig bra på dagarna, men på kvällarna var det värre. Första kvällen fick han för sig att spy ner hela vår säng, med välling och kvällsmat. Toppen...
Tur att det fanns tvättmaskin och tvättmedel! Men fläckarna lär ju dröja innan de går bort, de där morötterna och tomaterna i barnmaten är ju skitsvåra att få bort från textil. Sen blev han väl pigg så han somnade inte förrän halv tio efter att Mimmi lagt sig ner med honom i sängen som står i vardagsrummet. (Jag hade fullt sjå med tvätten och Erik hade ont i skallen så han gick och lade sig), tack Mimmi!

Kväll nr två somnade han finfint klockan sju, men vaknade efter en timme gallskrikandes,men sovandes.
Säkert mardrömmar. När han äntligen blev lugn så var han vaken, och sen varje gång vi försökte lägga honom skrek han som en stucken gris. Så efter tre timmar av gnäll och skrik och vaggande och gosande och vatten och napp och snuttis gav vi upp och han fick amma. Då somnade han om och sen sov han för natten. Var det nån som orkade vara vaken då?
Nä, några vuxenkvällar blev det inte.

Imorse klev vi upp 07:39, 40 min efter fam Elias Östlund, och 09:05 var vi redo att åka hem. Vi stannade på Lager 157 på vägen hem, hängde på låset och fyndade lite. Erik fick med sig två pikétröjor och jag två baströjor (no shit!) och kläder till Mini.


Photobucket Pictures, Images and Photos

Det var jättelänge sen Edvin somnade i min...

img_5445 (MMS)

Det var jättelänge sen Edvin somnade i min famn. Och eftersom jag ska iväg och jobba 11-19 så får han sova kvar här så att jag får mysa ;) samma jobbtid imorn, sen är det helg och då tar vi tag i flytten igen...


Regnrusk

Igår skulle vi gå ner på stan. Halvvägs ner började det åska och blixtra. Och ösregna. Vi blev rätt blöta trots paraply.
Edvins keps blev också blöt, för han begrep inte att han skulle luta sig bakåt i vagnen utan satt, som de flesta barn, och lutade sig ut ur hålet på regnskyddet.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Skål!

img_4641 (MMS)

Skål!


Bas-morsan

Nej det har nog inte att göra med att jag blitt en mor. Jag var bekväm innan också. Alltså jag kikar i tidningar, på tv och på bloggar, och ser tjejer i snygga outfits och kanske höga skor och tycker att de är så snygga.
Det kan vara lite spets här, lite formsytt där, eller en klänning.

Men jag då?

Jag köper bara basplagg. För att det ska matcha. Och ja, jag har en massa outfits pga av det, men hur roliga är dom? När jag väl köper nåt speciellt så blir det hängandes i garderoben för det blir för fint till vardags.


Snart blir det väl matchande träningsoveraller till familjen.....

Skrik och grin

Alltså jag begriper inte. Om man är trött, och man får ligga i en säng, varför sover man inte då? Varför ska man envisas med att ligga och skrika? Barn är underliga ibland....

Om en stund kommer Alina hit och vi ska gå ner på stan. Jag är trött är jag vet inte om jag hinner sova nåt innan dess. Borde ju åtminstone borsta året innan hon kommer...

Ut och hojja

Det blev en cykeltur igår istället för en prommis. Och det verkar bli en till idag. Jag bjöd just in mig på lunch hos mormor min, hihi.
Klockan två är det jobb igen.

Edvin fick sin första tandborste och tandkrämstub igår, nu när han måste börja borsta grynen.
r>
Photobucket Pictures, Images and Photos

Jobbarvecka

Den här veckan ska jag jobba, mån, tis, tors, lör och sön. Jag går in hårt med en gång ;) 14-19 ska jag jobba. Det ska bli spännande att se hur mkt jag missar, för det lär ju bli en del.

Nu ska jag och Edvin gå på en prommis, jag ska nog styra kosan mot ÖB och köpa lite smått och gott.
Edvins andra tand har kikat fram nu så nu är det slutammat ;) Nä nu ser han trött ut, bäst att ge sig av...

Edvins nya vän

Photobucket Pictures, Images and Photos Hannah och Edvin tittar på Smurf's Village.

Bildbomb 3 - Familj



Mamma och bror.
Visst är de rätt lika? ;)



Jag och Edvin.



Elias - Ett av alla mina extrabarn ;)



Carro och Eddan.
Bästa mostern jag har.

(Enda mostern jag har hihi)


Edvin vinkar till kameran

Photobucket Pictures, Images and Photos

Bildbomb 2 - Blandade bilder

Edvin fick lite 6-månaderspresenter av mormor och morfar.



Blixten McQueen-boll.




Anka och delfin till alla kommande bad :)<(Från gammelmormor Ingeborg)



En mjuk sköldpadda med insydd prasselbok.


Bildbomb 1 - Födelsedagskalaset



Nya störtkrukan.



En massa fina blommor.





No. 10 i samlingen.



Fondue-fontän m. tillhörande delikatesser.



En tåring i form av en sköldpadda.



Gul paprika till mina odlingar.


iPadbekymmer

Det blir ju extremt dålig uppdatering sen jag fick en iPad. Nu gjorde du bort dig bror ;) Man måste HTML-blogga och det går inte att lägga in bilder, och den vanliga datorn får väldigt lite uppmärksamhet nu :p Svampen och jag är på köpis och väntar på pappan i familjen, vi ska till Gavlis sen och hämta nycklarna till lägenheten i Valbo. Kan köra en bildbomb ikväll ist ;)

RSS 2.0