Vi tog en liten semester

Vi har varit i Rättvik på semester med lilla familjen Hansson/Östlund. Mimmis farbror har ett hus där som står tomt så det passar perfekt för en kort tripp på några dagar. Perfekt med ungar också eftersom det finns el och rinnande vatten.

Unge herr Wahlbäck skötte sig bra på dagarna, men på kvällarna var det värre. Första kvällen fick han för sig att spy ner hela vår säng, med välling och kvällsmat. Toppen...
Tur att det fanns tvättmaskin och tvättmedel! Men fläckarna lär ju dröja innan de går bort, de där morötterna och tomaterna i barnmaten är ju skitsvåra att få bort från textil. Sen blev han väl pigg så han somnade inte förrän halv tio efter att Mimmi lagt sig ner med honom i sängen som står i vardagsrummet. (Jag hade fullt sjå med tvätten och Erik hade ont i skallen så han gick och lade sig), tack Mimmi!

Kväll nr två somnade han finfint klockan sju, men vaknade efter en timme gallskrikandes,men sovandes.
Säkert mardrömmar. När han äntligen blev lugn så var han vaken, och sen varje gång vi försökte lägga honom skrek han som en stucken gris. Så efter tre timmar av gnäll och skrik och vaggande och gosande och vatten och napp och snuttis gav vi upp och han fick amma. Då somnade han om och sen sov han för natten. Var det nån som orkade vara vaken då?
Nä, några vuxenkvällar blev det inte.

Imorse klev vi upp 07:39, 40 min efter fam Elias Östlund, och 09:05 var vi redo att åka hem. Vi stannade på Lager 157 på vägen hem, hängde på låset och fyndade lite. Erik fick med sig två pikétröjor och jag två baströjor (no shit!) och kläder till Mini.


Photobucket Pictures, Images and Photos

Kommentarer
Postat av: Elin

Galltvål brukar funka på det mesta, har du testat det? :)

2011-07-29 @ 19:59:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0