Quantum Of Solace

Nog för att Bond-filmerna är innehållsrika och allt, men vem kan egentligen förklara alla detaljer kring skådespelarna? Man förstår helheten, men jag skulle ha svårt att förklara vem en viss människa var, man vet, på ett ungefär, om de är onda eller goda. Action i övrigt är ju iofs inte riktigt min grej...

Dagen före dopparedagen.

Vilket konstigt uttryck egentligen. För dopp i grytan då eller? Vad är det för gryta, och vad doppar man?
Ja imorgon är det JULAFTON. Ska jag byta nedräkning på bloggen då kanske? Till vadå?


Idag ska jag lösa klart den här förbannad uppgiften, jag SKA klara det.
Ska nog ta med busungen Erik på en prommis också. Han kommer hem tidigt idag, han kommer nog snart faktiskt. Då var det slut på lugnet =P

Var på Max med mor idag också. Men var inte sugen på varken hamburgar-flot eller sallad. Tog ett Delifresh Kycklingmål. Visserligen en burgare det med, men himla fräsch o god. Känns inte lika mastig. Och riktig gurka på också, inte smörgåsgurka. Det är nästan det godaste. Prova!
Vi har lite mysiga lunchträffar mor och jag.

Nu är det nedstämt på jobbet. Vila i frid Anki.

Stenar

Ja, hon kan visst inte sluta äta dom där stenarna. Sköldpaddan alltså. Men nu är dom så stora att om hon faktiskt får in nåt i munnen så kommer hon kvävas.

Var till skolan idag också, och träffade kursansvarig lärare, fick lite hjälp. Tack för det, nu fungerar det igen =)


Vad ska jag göra för mat idag då? Några tips??


Natt

Ja, eller sen kväll. Erik drog till jobbet för en timme sen typ. Och jag sitter här. Och som vanligt börjar jag bli pigg. Konstigt när jag varit vaken sen klockan sju. Erik frågade om jag inte skulle vara vaken och plugga till han kommer hem klockan sex imorn bitti. Njae..

Undra vad jag ska ta mig för nu då? Jag är sugen på nåt. Som vanligt. Har ju en massa frukt, får väl ta mig en sån.

Godnatt.

Idag ha jag haft pluggdag. Det har gått sådär. Jag är så ineffektiv. Är bara effektiv under stress, och är tydligen inte stressad. Fast iofs kan det slå över åt andra hållet med, att jag inte gör nånting.
Men nu är jag iaf så trött att jag känner mig svimfärdig och illamående. Jag ska göra klart Juni på papperet (bokföring) och sen ska jag ta mig en macka tror jag, vi har visst inge frukt.

Oskyldigt dömd. Måste ju kolla på det också. Men det gör jag nerbäddad. Ska upp 05.30 imorn :S
Tänkte på det, vilken skillnad det är i tid att gå upp när man bor i stan. När jag hade öppning på jobbet och bodde i Valbo, då var jag tvungen att gå upp fyra för att hinna, ibland före om jag skulle hinna packa med mig någon väska lr så. Konstigt nog går det snabbare att göra sig klar här i stan också. Kanske beror på att jag kan äta frukost samtidigt som jag sminkar mig nu.

Jaja, guten nacht meine lieblings!


Sorgligt

Ja, idag kom sorgliga nyheter.
Jag hoppas dom ändras.. Verkligen hoppas.

Men klapp-paniken har ju släppt iaf. Köpte en (enligt mig) riktigt fyndig julklapp till Erik. I hope he likes it.

Nu ska jag göra "tidig" kväller. God natt! 

Klapp-panik!

Mor och far är klar, Elin är klar, bror och Adele är klar.
Så kommer jag på en rolig present till Erik, men efter långt övervägande är den kanske för dyr. Så vad ska jag nu köpa? Han har ju inte kommit med några förslag eller önskningar alls.
Och hans föräldrar då? Nej, dom får nog allt Erik komma på nåt till, jag kan ju inte stå för allt tänkande, har dessutom ingen aning om vad man kan köpa till dom.





Jag måste äta frukost.

Struktur struktur struktur

Ja det måste funka. Jag har ett fullt decembeer framför mig, och jag SKA klara det. Bara jag planerar tiden väl. Tex slutar blogga och börjar läsa. Så hej då. (Det hände ändå inget kul på jobbet idag).


13.30-18.00

Konstig tid att jobba egentligen. Men ganska soft. Jobbar en hel del fram till nyår nu, kommer bli en hektisk månad eftersom jag har en massa inlämningar i skolan också.
Idag ser sköldpaddan ut att må bra, flyter omkring som om det var det bästa som fanns.

Usch, jag hatar samtidigt som jag älskar mörkret. Man blir så slö och det känns som att dagarna är jättekorta. Men det är mysigt också på nåt konstigt sätt. Det är väl för alla ljus man får tända... =P

Ne nu måste jag kila till jobbet då!

Sköldpaddor

Ja, nu har det gått ungefär sex dagar sedan paddan blev hängig, och tre dagar av mat med paraffinolja. Fortfarande inga stena som lossnat från lilltjejens mage. Eller hon är ju faktiskt inte så liten.  Hon verkar piggare och hon bajsar vanligt stenfritt bajs iaf, så vi får väl se hur det går, man vill ju inte gärna ta bort en 13-årig sköldpadda när hon inte längre ser hängig ut.

Igår var jag, Mimmi och Dilly ut på heartan, där vi mötte upp karlen. Vilken jädrans kö! Trångt och en massa knuff, fy fan, tog 45 minuter o komma in, men väl vid vakten så ville han inte se mitt leg utan skjutsade bara in oss. Då kan man ju fundera vad som tog sån tid annars. Jaja, det är ju inte varje helg jag är ut, så man får väl stå ut.
Trevligt var det iaf, förutom att mina stövlar är så lös precis vid anklarna så man kan knappt stödja på klackarna, dom bara "vickar". Skitfult, ser ut som man inte kan gå i högklackat.

Nu ska jag fortsätta krångla med uppgiften till skolan, har möte med gruppen om två och en halv timme.
Den här månaden har jag mkt jobb framför mig också. Så i januari blir jag mindre fattig =)

Lucia


Jag är besviken. Här ordnar man så att man ska kunna ha lite trevligt med både mina vänner och Eriks vänner, man hör av sig mer än en månad i förväg så att folk ska kunna avstyra annat, men ändå bangar människa efter människa ur, och ovanligt nog är det Eriks polare. Det var ju just för att folk skulle kunna byta jobbhelg om det skulle behövas osv som vi hörde av oss så tidigt.
Sen lackar man ju ur när folk tackar ja sen skriver att dom hade "glömt bort" att det var en sittning på kåren som de ville gå på. Det slutar väl med en vit lucia framför tvn..

RSS 2.0