Idag är jag så arg, så arg

Bästa att fokusera på statistik. Inte hört nåt mer.

Segt Blogg.se

Igår gick det inte att komma in här på bloggen. Segt som tusan. Nu ska jag klä på mig varma kläder och ta en prommis med Jonas i det fina vädret. Idag är han vaken (!).

Funderade på body combat 11:30 men jag känner mig lite för nervös för att gå själv första gången. Dom byter pass efter februari, och då kommer alla vara som nybörjare så jag tror jag börjar gå på det då istället =P

För övrigt blir det plugg idag. Inget möte i S-viken tror jag, ingen verkar ju läsa mailen.

Jaja, hejrå.

Snark

Att det ska vara så svårt att vakna. Om jag fick så skulle jag nog kunna sova från 23 till 11 utan problem. När klockan ringer på morron har jag såååå svårt att ta mig ur sömnen och in i verkligheten. RING! snooze. RING! snooze. RING! snooze. osv. Det är jobbigt. Då tänder ändå Erik lampan när han går upp så det ska bli ljust i rummet, man vaknar i regel lättare då. Men det hjälper mig föga. Jag säger som Lisa, jag längtar efter våren.

Har bakat bröd på morgonen. De blev goda, nu är jag mätt =) Ska ta och lära mig regressionsanalys innan jag går till jobbet, så jag kommer nån vart med skolan. Det är hiskeligt svårt.
Förstår ni den här formeln till exempel?

Det gör knappt jag, men jag borde göra det....


Mr Headache

Jag har ont i huvudet. Jag har haft det många morgonar nu, men det är sån där spänningshuvudvärk som går över om jag sover lite. Men jag gick ju nyss upp, kan ju inte sova mer. Undra om det är vädret som får mig trött i kropp och själ.
Tror jag ska ta och plocka med mig statistikboken och åka ner till gymet, stå på crosstrainern och läsa samtidigt. Man måste vara effektiv när man har fullt upp. Jag ska städa upp lite här först, och försöka bli av med huvudvärken. Wish med luck!

Tråkigt väder

Nu har vi varit välsignade med sol någon dag, men såklart ska det gå tillbaka till grått igen. Jag blir så trött av det vädret.

Idag ska jag skriva ihop ett arbete innan jag går till jobbet, alla delarna finns färdiga men jag ska komponera ihop det och det är lättare sagt än gjort. Typsnitt, storlek, rubriker, vart hamnar under vilken rubrik, fotnoter osv. Satt upp till efter 12 med det igår och lär väl sitta till 13:30 idag med. Sen ska jag knata till jobbet.

Adjö nu.


I en annan del av Köping - kanske bästa programmet ever

Sune: Har du ont i munnen?
Tobbe: Nej jag har inte ont i munnen.
Sune: Men vart har du ont då?
Tobbe: Jag har ont i käften!


Blå ögon

Igår på jobbet var det en gubbe som tog ocg raggade lite på mig. Eller lite var kanske en underdrift, han stod i säkert tio minuter och öste komplimanger över mina ögon. Aningens jobbigt. Så bjöd han med mig på melodifestivalen också, men jag tackade ju snällt nej. Nog för att han såg städad ut, men ändå, gamla gubbar. Usch.





Hoppas han inte åker tillbaka idag, så jag kan jobba i lugn och ro.


Ont!!

I natt klockan 04:15 vaknade jag med ett ryck. Fick JORDENS sendrag i vänster vad. När man får det ska man ju sträcka ut muskeln så släpper det fortare, men jag kunde inte göra nånting annat än ligga och stöna och stånka och knipa tag i täcket. Erik vaknade av det och frågade vad jag höll på med. Fick fram ett ord i taget mellan stånkningarna men till slut fattade han och hjälpte mig att sträcka ut vadmuskeln.
Jag hade mycket sendrag i vaden när jag var mindre, men jag har nog aldrig haft såhär ont. Jag trodde jag skulle kräkas efteråt.
Nu har jag ont i vaden som att jag skulle ha träningsvärk. Ska dra mig neråt gymet om en timme och försöka mjuka upp det.
Läste om vadkramp på internet och det kan bero på dom här sakerna.

Det hade jag ingen aning om. Men jag förstår varför jag hade så mkt sendrag om nätterna förr i tiden, eftersom jag led av extrem järnbrist i många år innan dom kom på vilket fel jag hade.

Nu ska jag läsa några sidor till i Att Arbeta Med Företagsanalys. Ska ta 11:35-bussen ner på stan. Sen blir det jobba jobba.

Hej hej!!


Jobba

Klockan 14:00 börjar jag jobbet idag, imorn och på fredag. Före dess blire väl plugg och träning. Sitter och väntar på att Jonas, som bor i huset brevid ska vakna till liv och komma hit. Vi ska promenixa en sväng.

Gröt blev det till frukost. Som vanligt.

Jossan ville att jag skulle lägga till lite Björn Rosenström i lördags, så jag gjorde som hon sa. En sak säger jag bara: RÄTTVIK! Mimmi, det är verkligen old times, du måste komma hit och uppleva dom med mig =P

En låt tillägnad dig Mimmi:


Vår igår, vinter idag

Ja fan vad det snöar. Jag som hoppades på vår igår, blev ju måttligt besviken av snön idag.

Precis fått i mig en kaffe. Helt okej, men jag måste säga att jobbets blask-kaffe (som många säger) är det bästa. På andra plats kommer Café Prego på skolan. Ska ta och dammsuga och bädda igen sängen nu. Jag jag vet, den har stått obäddad hela dagen, men det är så lätt att stänga dörren och gå ut därifrån bara.

Mimmi var här på en lunch som hon fick stå för själv nyss. Ja, snålt va? Hon ville ta en prommis och jag behövde gå till ica så vi tog en prommis dit och hon köpte med sig pannkakor och slängde i sig dom innan hon dorg iväg till jobbet. Att jag inte bjöd henne på Chili con Carne då som jag själv åt? Puckat, hon gillar ju det. Då hade hon kunnat spara pannkakorna till kvällen. Aja, för sent nu.

Nu ska jag dammsuga sen göra klart nulägesbeskrivningen av Apoteket AB.

Trött i fötterna!

Jag fattar inte hur jag kan få så ont i fötterna av att jobba. Har provat alla sorters skor, men inga fungerar bättre. Jag får så ont i hälarna av att stå upp hela dagarna. Kanske måste väga tyngden bättre över fötterna. Ett fotbad och massage vore trevligt.

Jag är trött i huvudet också. Matte var magsjuk idag vilket betyder att han hade stängt mer eller mindre tills Lisa kom vid tio, och hela dagen halkade efter. Skulle ha plugga en del idag, men det har inte blivit mycket med det. Så veckan i stort ligger efter. Får ta igen det imorgon.

Nu ska jag äta ägg. Tjingeling!

Skola

Sitter i skolan. Jag har precis gjort upp en veckoplan för vad jag ska hinna med. Intresserad? Såhär ser den ut:
Måndag: kap 2-4 i Finansiell Planering och Analys, jobba 13:30-21:30.
Tisdag: Föreläsning 2+ tillhörande kapitel i boken i Marknadsföring 2, jobba 14-21:30.
Onsdag: Kap 2-6 i Statistik, Föreläsning 1 i Makro 13:15-16:00, träffa gruppen i MF i Sandviken 18:30.
Torsdag: Kap 1-3 i Makro, jobba 14-21:30.
Fredag: jobba 11:30-18.
Lördag: Gå ut med Jossan.
Söndag: LEDIG!

Bäst att sätta igång...

RSS 2.0