Jag älskar verkligen att vara bebodd

Kan inte hålla mig vaken längre än till 9 om kvällarna. Vaknar oftast 2-5 ggr per natt för att jag behöver gå och kissa. Varje gång jag ska vända mig i sängen vaknar jag.
Är klumpig och mina fötter ser ut som fotbollar nu så jag får ha supersexiga stödstrumpor. Ni skulle se mig på morgonen när jag springer omkring i underkläder och strumporna.

Alla säger att jag kommer sakna magen sen. Det tvivlar jag starkt på... Måste gå några år först så jag hinner glömma bort lite =P

Helg igen. Vad ska man göra då då?

Kommentarer
Postat av: Jossan

Jag saknade inte magen en sekund! Och gillar verkligen inte se den växa nu, skönt nog är den inte så stor än och tycker den kan fortsätta vara liten ett tag till haha. Vad har man för nytta av en stor mage? Oron för bristningar, den är ivägen när man ska göra saker, man kommer inte i dom kläderna som man vill komma i, m.m. Näe tacka gudarna för att det här är sista gången haha. Alla runt omkringen en tycker gud va gulligt med mage, va gulligt? Näe inte gulligt, jobbigt! Men du får försöka inbilla dig att du är jätte sexig på morgonen och att Erik tycker du är så snygg som aldrig förr ;) Men de är inte långt kvar nu så snart får du lite belöning för hela besväret ;)

2010-11-06 @ 09:34:59
Postat av: Camilla

Stödstrumpor är bra skit :P

2010-11-06 @ 11:27:15
URL: http://lacamela.blogg.se/
Postat av: Ylva

Sakana mig ass! Oki då om nån frågar oss om några år. Låg senast idag och beklgade mig för max om hur i vägen magen är! Personligen så avskyr jag verkligen när kroppen inte lyder mig och just nu blir det bara värre och värre. Nej oavsett om förlossningen blir en mardröm så ska det bli skönt att slippa magen sen!

2010-11-06 @ 13:40:40
Postat av: Malin

Nej du Ia, här saknas inte.. Och bristningarna på magen gör så att jag absolut inte längtar till nästa gång.. Måste få lägga sig lite först :P

2010-11-06 @ 15:35:10
URL: http://lindbergm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0