Hösten är mörk

Det är mysigt så att man får tända ljus. Men dagarna är ju ofta mörka de med, och det gör mig trött. Speciellt om jag inte ska nånstans. Hela veckan består av hemmaplugg, och jag kan lova att sängen lockar bra mer än böckerna. Inte ens tvn duger ju, det går bara skit på dagarna.

Idag har jag en lila tröja på mig. En sån där kampanj på facebook, att alla ska bra något lila för alla de som ä HBT och inte vågar komma fram eller ren utav mår dåligt av det. Självklart stödjer jag dom om jag kan med något så enkelt. Men jag ska nog inte ut idag, så ingen kommer väl se det ändå.

Trötterdag

Jag känner att det kommer att bli en sån där trött dag idag. Jag har varit på en prommis och nu skulle jag vilja sova i några timmar... Men jag måste göra lite höken-plugg först så att jag kommer ikapp lite. Sen kan jag sova....

Pancakes

Får man ett sug så måste man nästan ge efter. Jag gillar ju inte pannkakor. Men var bara tvungen att göra amerikanska pancakes nyss. Och det var gott. Men det räcker med en gång ;)



Jag brukar vanligtvis inte...

...skriva saker tillägnade folk i min blogg eller på facebook. Men i hopp om att hon läser det här gör jag det nu ändå.
Jag har talat om för en vän att jag inte har tid att ses nu för att jag har mycket i skolan. Och jag HAR mycket i skolan.
Anledningen till att jag inte har tid att träffa henne, men tid att gå på korta promenader och ta en lunch, är för att när vi ses så är vi alltid med varandra  i timmar. Jag vet att jag inte kan gå ifrån skolan i mindre än 3-5 timmar när det gäller henne, och jag vill heller inte vara med henne kortare stunder. Därför har jag sagt att jag hör av mig när jag lämnat in uppgiften.
Deadline var igår kl 20:00 men jag fick förlängt för att jag inte hunnit klart. Så efter helgen kan jag ta mig tid, om hon har tid med mig dvs. Men med tanke på kommentaren hon skrev på facebook tidigare idag så är det väl knappast troligt...


Höstpromenader


Det är ju bra med en granne som är morgonpigg.
Många mornar nu har jag och Malla tagit en halvtimmes till en timmes promenad. Det börjar dock bli kallt, man skulle haft en rånarluva.
I morse gick vi ut innan klockan var nio, och idag fick även Melvin följa med. Han var mindre nöjd, men det blev en sväng ändå. Det går inte fort och det blir inte långt, men jag kommer i alla fall ut. Det är superskönt. Tacka vet jag Citodon! Trapporna hemma känns inte längre så jobbiga som dom varit ett tag nu.

Nu blir det mer plugg innan jag får ta helg. Jävla uppgift att vara svår.



Jag är så jävla besviken.

På mig själv. Jag har ingen botten och ingen självdisciplin. Jag kan ösa i mig hur mycket skit som helst, utan en enda tanke på att det inte är bra för kroppen, knoppen eller den i magen, och utan en tanke på att det är mitt i veckan.

Nu har jag varit så duktig i skolan i två veckor, och lyckats hålla mig något så när till helgen med godis. Men så är det någon som skriver på Facebook om att det finns julmust, och jag känner att jag bara måste ha! Hittade det idag på Konsumhallen, så jag köpte två stora.
En är nu borta.
Allt är i mig dessutom, allt utom ett glas som jag hällde ut när jag kom på att jag var jävligt äcklig.
Vad är mitt problem? Varför räckte inte bara ett glas?

Man tittar på biggest looser på tv och tänker "hur fan blir dom sådär stora, det är väl bara att sluta äta och dricka så mycket?"

Men nej. Det är inte så bara.....

Äntligen!


Glömska

Igår när jag skulle till skolan så letade jag febrilt efter min datorladdare. Men den var heeeelt väck, och det är den om inte ens Erik vet vart jag lagt den. Så min dator fick snällt stanna hemma. När jag är påväg till bilen så kommer jag på att kaaaaanske kanske så har jag glömt den i skolan? Satt ju med den i cafét två dagar innan.
Mycket riktigt. Kvar sitter den i uttaget under mjölkapparaten, och där har den suttit i två dagar. Nu är den hemma igen =)


Bloggtorka igen

Här vare dött. Får vara det ett tag till...

Peter Lindberg

är en klippa! Han hjälper då till han när man kört fast, utan att sucka eller dumförklara. Han förtjänar nog en julmust till.

Nu ska vi fasen ta och göra klart den här uppgiften, sen ska jag försöka mig på en promenad senare. Lite citodon i fickan och vatten i handen ska vi se kanske gör susen.

Nu står E och gör Phad Thai, muuuums. Hungrigt är det här.

RSS 2.0