Tack..

..för alla fina kommentarer om min garderob! Självklart lägger jag ut såna saker för att ni som läser ska bli lite nyfikna och komma för att se i verkligheten, så jag slipper vara själv hela tiden ;)

Nu sitter jag och tittar på när Erik torkar golven, ska åka hem till mor och far om en timme och få lite god mat i magen. Nu ska jag läsa lite skolgrejer!

Dubbelrum

Folk är ju inte så smarta heller. Sitter och tittar på semestersvenskar på 4an. Nyss visade de ett inslag om killen man går till om man är resenär och har frågor eller klagomål angående rummen, Fritidsresor i det här fallet.
Så kommer det en kille och en tjej och säger att dom bokade ett dubbelrum, men dom har ju "bara ett rum". Så Fritidsrese-killen förklarar då lugnt att om man bokar ett enkelrum, så får man ett rum med en bädd, och om man bokar ett dubbelrum så får man ett rum med två bäddar(!). Nej då tycker resenärerna att de borde ha skrivit ut det då, för de hade ju räknat med ett rum till sig och ett till de två barnen. Men hur korkad får man bli?! Vet inte alla att ett dubbelrum inte inkluderar två rum? Det brukar ju kallas svit om det är fler rum. En annan blir ju trött...

Renovering

Har nu fixat några småsaker i lägenheten som jag har stört mig på ett tag. Fönsterbrädorna och garderoberna i hallen.
Fönsterbrädorna var av brun sten, men nu är de vita.
Garderoberna är sån där gammaldags sort, svårt o förklara riktigt, 60-tal kanske? Vit en gång i tiden, men nu ganska gula. Funderade om jag skulle måla dom, men det blev ett träd istället.
Have a look!




Kungsberget



Sitter och väntar på Rickard nu.
Vi ska åka till Kungsberget. Där var man ju inte igår . Kanske ska ta och äta lite frukost, börjar känna mig lite hungrig.
Det verkar som jag får gå själv på bio. Det känns ju lite muppigt. Får ta med mig en uppblåsbar docka och sätta bredvid mig så det ser ut som jag har sällskap. Det kanske blir ännu konstigare iofs.

Ikväll är det Friskis-kväll på intersport. Jag behöver nya träningsskor, mina börjar kännas små, så jag ska dit och kolla iaf. 15% på sortimentet. Inte så mkt kanske, men alltid något!
Jag skippade aerobicsen igår, jag var helt slut i knoppen. Konstigt hur man inte kan somna när man behöver. 22 är ju inte sent att lägga sig en vanlig dag, men när man ska upp 04:30 är det ju det. Och lägger jag mig tidigare så sitrrar jag på insidan av ögonlocken till efter tolv iaf. Inte så underligt att man är trött när man kommer hem sen.

Nej nu lär jag rappa på!
Och om någon stockholmare läser:
Nej nu måste jag rappa på!


Jag är inte långsint.

Sitter i soffan med datorn i knäet och Top Model Australien på tvn. Kom hem från jobbet kvart i tre, gick upp halv fem i morse. Var helt slut i huvudet och kroppen och tänkte gå och sova en stund. Men då börjar dom borra. Så då gick jag ner till solariet på hörnet för att få mig lite fräknar i vinterglåmet och i ett solarie brukar man kunna somna. Och det gjorde jag.
Nu kom jag på att klockan är mkt och Erik har bråttom iväg, så jag måste sätta igång med maten. Idag blir det kyckling och ris och jordnötssås. Blev så sugen på det när jag gick förbi thaihyllan på ica i jakten på en yoghurt.

Efter maten ska jag plugga igen. Det blir mkt plugg för min del.

I övrigt är allt lugnt. Har släppt det där nu iaf, orka älta. Jag har ju sagt vad jag blev arg över så nu får det vara bra.

Jag vill gå på I Taket Lyser Stjärnorna. Någon som vill joina?

Värdelösa ugnsformar från IKEA

Ännu en ny vecka. Fasen vad tiden går fort alltså. Det verkar ibland som det bara är måndag och fredag på veckan.
Idag har jag varit på språng hela dagen, det är ganska ovanligt, för oftast är jag hemma eller på jobbet.
Började dagen med att åka upp till morfar och testa nya klippmaskinen på honom, mycket förnöjt resultat, det gick himla fort .
Mitt under klippningen ringde mor, så då var det bara att rusa upp till Max på söder för en lunch. Gott och trevligt, jag gillar våra små luncher.

Efter det åkte jag vidare till Josephine för att kika in hennes nyrustade lägenhet som jag inte sett sen den blev klar. Lite pinsamt för det var länge sen den blev klar =P Väl där visade Josse några radhus som de var intresserade av, jag gillade det i Bomhus bäst.

Nu har jag nyss kommit hem från Valbo.  Erik behövde hjälp av min far, datasnillet. Passade på att sno åt oss en varsin vinbärsgömma också!
Vidare till Ikea därifrån för att reklamera en ugnsform som sprack mitt under matlagningen, hann plocka på oss lite onödigheter på vägen genom varuhuset.

Nu ska jag sätta igång att läsa kompendiet om Mikroekonomisk teori. Innan jag somnar.


Ännu mer trött!

Fast i kroppen istf huvudet idag. Har jobbat mellan 08:30 och 18:00 sen knatade jag direkt upp till Friskis & Svettis för ett aerobicspass. Jag orkade inte ens stå upp i duschen hemma, så det blev en sitt-dusch.
Tryckte i mig lite mat, och sen kröp jag ner i sängen, lååångt under täcket. Med datorn i knäet =P

Det hände inte något kul på jobbet idag. Ja Jesus aka Barbro Anita var ju in och småpratade lite=P Synd att han är så äcklig, för han är riktigt rolig.

Jag börjar längta lite efter sommaren.


Trött dag

J a g  o r k a r  i n t e  b l o g g a  i d a g . . .

Vem är du?

Alltså, man kan inte bli sur för att en sak KANSKE inte blir av och sen ser man själv till att den inte blir av. Jag känner inte igen dig längre...


En annan sorts tystnad

Min sorgsna stund blev inte långvarig. House har ju börjat igen efter juluppehållet! Woho! Så nu får ni vara tysta, för nu ska jag titta ;)

En tyst minut.

Det är vad alla som läser det här bör ha. Isis åkte ur Top Model 11 precis. Damn!

Tvätt

Snart är tvätten klar ;)


Vad är det för dag idag?

Jo det är tvättdag idag. Har tvättstuga mellan 7 och 17. Långt pass kan man tycka, men har man tvätt som ska vara antingen svart, vit eller pastell, 40 eller 60 och sen handdukar och lakan på det så är man ju uppe i en ca 8 maskiner. och vi har två tvättmaskiner här. Sen ska det torka osv. Det tar tid... Men idag känns det som det går ganska snabbt ändå, har redan hunnit igenom all 60-tvätt.

Dilen skrev precis och frågade om hon kunde komma förbi och hämta sin sminkväska som hon glömde här för typ en månad sen. Så hon kommer nog snart.

I övrigt sitter jag med böckerna framför mig (och datorn bredvid). Har tenta på torsdag så det är plugga som gäller för hela slanten. Nästan iaf, för ikväll ska jag ju på aerobics, min nyfunna kärlek =P.
Imorgon ska jag leta mig ut till Hamrångefjärden, hem till Johanna, vi ska plugga ihop lite sista dagen innan tentan. hon ska också göra den på torsdag. Tur att Erik har en GPS, vet inte om jag skulle åka åt rätt håll annars ens. Jo ut från stan kanske men sen skulle jag säkerligen hamna i Ockelbo snarare än Hamrånge, lokalsinne noll =S.

Kvällsmat

Sitter och knaprar på lite torkad frukt och nötter. Det var ovanligt gott faktiskt. Fick en påse av mor igår.
Har precis kommit hem från mormor, åkte dig för att plugga idag, jag tänkte att jag skulle slippa borrmaskinen.  Men de har säkert varit tysta bara för det.

Käkade renskav till lunch idag. Hos morm såklart. Det har jag aldrig ätit förut, men det var himla gott faktiskt, med trattkantarellsås och potatis. Nästan lite sugen på det än.



Nu är det dags för kvällsmat snart, om jag ska hinna äta innan jag ska sociala över en fika klockan sex.
 Tar nog eriks goda pasta som står i kylen ;)

Nu kommer bilderna

Det är ju lite roligare att lägga ut fixade bilder än bara en och en på rad. Så här har ni storyn för kvällen den 13/12-08 =)





Mys med "tantgänget"

Vi var på Changeling nyss, jag, mor och moster. Jag är så himla blödig alltså. Minsta lilla känsla som visas på duken, och det börjar vattnas i ögonen. Lite pinsamt ibland.
Filmen var bra, se den.

Nu sitter jag på sängen och är alldeles proppmätt. Vi åt mat precis innan vi gick till bion, och sen blev det såklart en massa godis på det (det hör ju bio till).
Ne nu ska jag snart dyka i säng. Tänk att det kan vara så skönt att sova....


Borrmaskiner

Just nu hatar jag dom. Det är någon som renoverar i en lägenheten högst upp i huset och  de har borrat i betong varje dag i närmare två veckor nu. Kan lova att jag börjar bli less. Det är aldrig samma tid heller, så man vet när man ska gå härifrån, eller ta en paus i plugget. För det är ganska svårt att koncentrera sig när de drar igång. Ibland sätter dom igång vid ett-snåret, lagom tid för mig att behöva en stödvila (man blir ganska sömnig av att läsa hela dagarna), men det är ju ingen idé att ens försöka då. Idag drog de igång och borrade strax efter nio, det var bara att vakna och kliva ur sängen det.
Kan jag gå upp till dem och be dem borra allt som ska borras under en dag? Erik säger att det kanske inte är så många andra i huset hemma på dagtid, men jag är ju det, och jag pluggar. Om jag visste att de ska väsnas under två dagar till, så kunde jag ju faktiskt åka till Valbo de dagarna, även om det tar en massa tid att åka fram och tillbaka också.
Men jag är så feg så jag törs nog inte gå upp och fråga.

Förra torsdagen var jag på aerobics på Friskis&Svettis. Måste ha sett ut som en yr höna, gud vad jag inte hängde med. Igår gick jag på det passet igen, och den gången tappade jag knappt bort mig alls. Det var faktiskt asroligt, ska försöka gå på det både tisdag och torsdag varje vecka, för träna ska ju vara kul =).

Nu ska jag klä på mig och springa ner på stan. Måste köpa lite fler träningslinnen. Nr man bodde hemma i Valbo kunde man ju köra en msakin lite då och då när man behövde (om den blev full såklart), så då kunde man klara sig på typ tre linnen och två byxor. Men nu går det ju bra mkt längre mellan tvättiderna, så nu måste man ha lite ombyten. När jag har gjort det ska jag knata upp till Frasses och möta mor för en lunch. Dom har stans godaste gröncurry där. Jo jag vet, låter skumt med thaimat på ett hamburgerställe, men det är ju asiater som driver det så det kanske inte är så konstigt. Efter det ska jag följa med mor upp till hennes jobb, tänkte smita in på ÖB och köpa lite fler badrumskorgar. Konstigt nog sitter inte sugplopparna fast på grejerna från IKEA, de rasar ner hela tiden, men ÖBs sitter kvar.

So long!

15:29

Batteriet till kameran blev ju faktiskt klarladdat igår kväll, men jag gick och lade mig ist =P
Nu ska jag plugga lite mer innan jag tar mig för o lägga ut bilderna. Äta lite mer apelsin, som chefen tycker man ska göra.

18:30 är det aerobics igen.
Förhoppningsvis klarar jag det här passet bättre än förra, kommer ju ihåg lite sen förra veckan. Jag och koordination. Shit.

Nu är klockan 15:32 och det tog mig 3 minuter att skriva den här inlägget.


Prickar

Den som säger att jag inte är fräknig ljuger.

13/12

Ja då hade ju vi en liten get together här hemma. Det togs en massa bilder, men jag har glömt bort dom, använder ju knappt kameran. Men jag ska väl ta och lägga in dom nu tänkte jag. Problemet är ju att batteriet i kameran har dött, så nu får vi vänta lite på att det ska absorbera lite elektroner.
Under tiden kan vi ju lyssna på en låt kanske?


Isis

Fräckt att våga ställa upp i Top Model när man är transsexuell, och inte opererad än. Men jag tycker att hon ser ut som en tjej, det syntes ju inte ens en snorre när hon hade bikini. Bara pga henne kommer jag följa det i största möjliga mån.
Och tjejer är så elaka. Gud va mkt skit dom snackar. Ne nu är reklamen slut!

Linser

Har precis kommit hem från Synsam, där jag var och skulle lära mig sätta i mina linser som jag precis fått. Jag hade tid en timme, men fick gå därifrån efter 20 min för jag var ju KUNG på o sätta i dom ;) Nåja, kanske inte kung. Men nästan ;) Så nu sitter jag här utan glasögon och bara ser och ser. Coolt.

Snart ska jag knata iväg till Friskis. Eller om en timme iaf. Ska gå på nåt pass som heter bräda, antar att det är lite som step up, när man använder sig av en sån där bräda. Imorn har jag bokat in mig på aerobics. Hur ska jag klara av det? Kombinationer och shit.

Imorn ska jag ut och äta med kusin och morfar. Jag ska nog propsa för Frasses om dom vill ha hamburgare, för dom har stans godaste kyckling i gröncurry! Och alla som känner mig vet att jag alltid äter det på thairestauranger.
Börjar bli lite hungrig nu. Man kanske ska ta sig ett mellanmålsfika innan träningen, är så dags nu, annars får jag nog håll.


Tentaplugg.

Varför kräver det nästan alltid godis när man ska sitta länge och plugga? Varför måste man äta överhuvudtaget då? Det är ju ingen som kan neka att man blir sugen... Jag har två veckor av intensivt tentaplugg framför mig, men jag kan ju inte ha två veckor av intensivt godisätande. Jag har ju faktiskt bestämt mig för att hålla mitt nyårslöfte om godis EN dag i veckan, det här året.
Köpte träningskort på friskis & svettis igår, jympa och spinning. Ska bli skönt att komma igång igen, men jag skulle gärna vilja ha lite sällskap =)

Ne nu är det nog snart dags att krypa ner i sängen, för imorn ska jag upp tidigt och sitta hela dagen med näsan i böckerna.

God natt!

Gränspoliserna England

Torsdag 20:00 på kanal 5. Kolla, speciellt på tredje programmet, för då är Adele med ;)
I början ska man vara uppmärksam tydligen, för som hon själv sa "blink and you'll miss" ;)

RSS 2.0