Förstörd

Igår gick jag hem i snön från Fjärran Höjder. Vilken pärs! Det var så jobbigt att jag ville ge upp halvvägs, nästan så att jag var beredd att sätta mig ner i snön vid kristinaplan och vänta på E som var på väg hem från jobbet i bil. Men han åkte ut från vägporten just då vilket betyder att jag hade fått stå och vänta i en halvtimme minst. Jag gick vidare... När jag kom hem somnade jag på soffan, och där låg jag resten av kvällen. Sov inte hela kvällen, men jag var så slut i kroppen att det kändes som jag sprungit maraton. Pulsa i snö är INTE KUL.

Idag skulle jag kliva upp 6:30. 8:04 vaknar jag av ett sms av Johanna att hon är på väg till gymet. Skit också, jag sov över. Skyndade mig allt jag kunde för att hinna dit, men klockan var 9 när jag kom fram och vi skulle ha varit tvugna att duscha vid 9:30 för att hinna till skolan i tid till Johannas lektion. Så jag gav upp den idén och åkte direkt till skolan. Nu känns det som att jag har missat nå viktigt, och det känns som jag ligger efter hela dagen. Hade verkligen behövt träna idag... Antar att pulsandet igår gjorde att jag sov över imorse. Är fortfarande rätt trött. Får ta mig iväg till gymet imorgon.

Nu ska jag läsa ikapp lite i skolan.


Nu har den kommit!

Gamla soffan (och en Erik).



Nya soffan.


Ja klockan 9:30 plingade det på dörren och ett armstöd stod utanför. Sen kom soffan, divanen och till sist alla kuddar. Den är förbaskat skön, inte så mjuk som den andra så man sitter fortfarande upp. Nu ska jag fixa lite lunch och sen ska jag läsa lite i min nya bok "Att arbeta med företagsanalys" och klockan 13:05 ska jag hoppa på bussen för att följa med på babysim.

Afron var full idag så det får bli en prommis ikväll. Erik kommer vara på konserthuset och spela ikväll så jag blir ensam. Då ska jag bre ut mig på soffan =P

Effektiv

Idag klev vi upp 05.35. I med lite gröt och iväg till gymet. Jag hade noll motivation men ag kämpade mig igenom ett pass ändå. Det som är tråkigt att inte ha motivation är att man aldrig känner sig riktigt trött. Efter ett träningspass vill jag vara helt utpumpad och svetten ska rinna. Men har man inte motivationen så är det extra hårt att komma till den punkten. Jag ska nog se till att få lite bättre musik på min iPod så musiken kan peppa.

Tog bussen 08:20 från stan. Det ska bli skönt att kunna cykla igen så man får lite motion på traven, för jag får så ont i nacken av att gå och bära på tunga väskor så det blir aldrig av att jag går till skolan eller gymet.

Till alla vänner och bekanta: Jag vet att jag inte haft nåt liv under hösten, och det kommer vara ännu värre nu. Jag läser en extra kurs och jag kommer behöva idiotplugga varje dag. Jag tog en paus mellan två webbföreläsningar för att surfa lite just nu, men snat är det plugg igen.
Jobbar åt Petra ikväll sen jobbar jag i helgen med.

Ja men adjö då.

Skit-onsdag

En riktigt jävla dålig dag. Och än är den inte slut tyvärr.

Har mått illa hela dagen idag, så jag skippade babysimmet med Jossan och Oliver. Det var tråkigt för det hade varit mysigt. Och nej, jag är inte gravid, jag brukar må illa när jag är stressad. Just nu fattar jag inte ett skit av Kvantitativa Metoder och statistik-häftet och jag har ingen ork att sätta mig ner och verkligen förstå heller.. Men enda sättet att få bort illamåendet är att plugga ikapp.

Johanna var här och pluggade med mig. Men hon verkar inte heller ha fattat så mkt så vi kunde inte hjälpa varandra. Vi knäppte bilder på oss själva i underkläder för att kunna ta nya om några månader och jämföra med resultatet av vår träning. Inge roliga bilder alls.

Så idag är jag arg på mig själv, arg på andra och vill helst sova till imorgon.


Babysim

På onsdag ska jag följa med Jossan och Oliver på babysim. Spännande. Synd bara att jag inte är så fötjust i att visa mig i bikini.... Men jag får bita ihop.
Idag har jag träningsvärk så jag vill dö, Johanna likså. Afron igår var superkul. Man fick verkligen svänga sina lurviga och röra på höfterna. Det ska vi gå på varje vecka har vi sagt, om vi kan.
Nu ska jag göra klart uppgiften i Kvantitativa metoder. Imorgon är det skola på dagen, och sen ska jag till gymet på kvällen. Kanske smiter ut till mor en stund på kvällen också för hon fyller år =) Och moster min bad mor hälsa "hm..." från henne om att jag inte skulle komma nå. Lär väl göra en kraftansträngning då, trots att jag firade mor i lördags.

Bloggtorka

Ja jag vet. Jag bloggar inte längre. Kommer liksom inte ihåg det. Alla dagar är typ likdana också. Idag var jag i skolan, sen jobb, och sen hem och somnade i soffan. Vaknade när Erik ställde maten på bordet framför och sen har jag suttit med skolan resten av kvällen. Kul va?

RSS 2.0