Ormtjusaren

img_2171 (MMS)

Ormtjusaren


25år

Nu har jag fått en 25årspresent från min galna bror. Det blev visst en iPad! Mycket omtyckt :) Surfar på den nu. Som en gigantisk iPhone. Nu är jag häftig ;)

Kartläsaren somnade under färden hem från ...

img_0801 (MMS)

Kartläsaren somnade under färden hem från bomhus igår.


Premiärturen med nya cykeln. Man blir skit...

img_2842 (MMS)

Premiärturen med nya cykeln. Man blir skitasnabb med en cykelhjälm som är blå med hajar på faktiskt.


Fool me once - shame on you...

...fool me twice - shame on me!  Ja nu har jag lyckats blivit lurad till samma ställe, av samma personer för samma anledning TVÅ ggr. Men det är ju en bra anledning =) Jag har nämligen blivid lurad till Stöveln Öberg för att titta på en cykel som jag ska få i 25-årspresent! (Av mor och far och Erik.) Det blev en jättefin Crescent med blommor på =) Svampen fick en cykelhjälm med hajar på. Till cykeln fick jag även en cykelsadel till Svampen från hans farmor och farfar. Måste se till att tacka ovanstående.

Nu kan Svampen sitta själv. Då ska vi prova cykeln så fort vi får hem den nästa vecka. Jag ska nog försöka vara duktiga morsan och ha hjälm jag med. Hur töntig jag än kommer känna mig så kommer mitt huvud vara lika skört ändå.



Nu är vi på Robin&Lisas bröllop. Bröllopst...

img_7184 (MMS)

Nu är vi på Robin&Lisas bröllop. Bröllopstårtan såg god ut, men jag slår vad om att det jag fick var ännu bättre ;)


Fjärde bemärkelsedagen på fem månader.

Ja igår var det namnsdag igen. Denna gång Axel. Alltid en anledning att handla (oansvarigt) ;) Medan jag klippte mig så var ungen med sin pappa på stan och han handlade pressar. Jag kunde ju inte vara sämre, så vi tog en sväng till efteråt.

Gissa vem som handlade vad?







Jag spenderade hela 49,50 på en tröja till gubben också.


Vi tog en tur till gammelmormor idag.

img_0318 (MMS)

Vi tog en tur till gammelmormor idag.


Snipp snapp!




Idag är det väldans tråkigt väder.
Regn och rusk. Jag och Edvin har bara varit inne idag, men vi har haft besök av SnällaTantCarina (min moster). Nu sover Mini och jag surfar runt på HM's REA på internet. FARLIGT! =D

Ska senare ner till Hanna på Sotlugg&Linlugg och klippa mig lite. Vem vet, jag kanske kommer därifrån som en ny människa ;) Lr så klipper jag bara topparna... Det brukar visa sig efteråt hur det blir, för jag kan aldrig bestämma mig innan. Spur of the moment liksom.

Igår var jag för första gången på Zumba. Asroligt. Men jag förvånade mig själv faktiskt när jag inte svimmade efteråt, för dra åt vad slut jag var! Fetknoppen som skuttade runt med 20kg övervikt liksom.. Lägligt nog ska den ta sommaruppehåll. Perfekt. Not.


Det sitter nåt litet bredvid mig i soffan ...

img_9553 (MMS)

Det sitter nåt litet bredvid mig i soffan som  ikväll har gjort en Edvin. Det betyder: somna klockan 19-sova en timme-vara klarvaken klockan 20.


Trädgårdsmästaren

Jag driver ett plantage på balkongen. Men inte på eget bevåg, jag har faktiskt fått alla mina ätbara växter av svärmor och vän. Nu är det upp till mig att hålla dem vid liv (jag har inte lika gröna fingrar som svärmor), och förhoppningsvis också skörda lite gurka framöver! =)



Gurka




Kryddor


Nä men om man skulle ta sig i kragen och blogga lite..

Jag har verkligen inte orkat starta datorn. Men nu så!

Till lunch ska vi ut till Eriks föräldrar och äta. Igår var vi i Valbo en sväng, och sen kom Mimmi och färgade håret medan gubbarna var ute och lade bollar på bord och petade lite på dem med träpinnar. Så nu är Mimmi färgglad i håret ;)

Just ja, jag köpte ett par korta shorts igår också. Djärvt! Man har ju rätt så knöliga genomskinliga (!) ben liksom...



Glad bebis idag!


Jag ska snart...

...slå på datorn och blogga lite. Det är ju lite tråkigt att inga mms kommer in. Blir lite dött när då när man inte orkar slå igång Rosa Maskinen.

Helt slut efter en motionsrunda.

img_2895 (MMS)

Helt slut efter en motionsrunda.


Förbannade Blogg.se

Jag mmsade in två inlägg igår och ett idag. Inget har kommit in. Så det blev dålig uppdatering. Men jag ska lägga in kvällen bravader nu.

Eddan somnade vid sju. Vaknade vid åtta och har varit vaken sedan dess, ömsom glad ömsom gnällig och gråtandes. Dunno why. Så nu sitter han och leker med sin pappa och en kudde i soffan.


Kvällsmaten bestod av lasagne. Till efterrätt blev det pannacotta med bärsås. Kanske aningens för mkt bärsås, så det blev lite skolmats-deja-vú (saftsoppan).

Bakade även mini-muffins.




Är dom små får man ta två...


Idag har vi premiärätit lunch på balkongen :)

img_7472 (MMS)

Idag har vi premiärätit lunch på balkongen :)


Fortsätter med en dubbel taste shake i bou...

img_5636 (MMS)

Fortsätter med en dubbel taste shake i boulongern


Ikväll är vi barnlediga, och det firas med...

img_7117 (MMS)

Ikväll är vi barnlediga, och det firas med middag på helt enkelt!


Mors dag

Barnet mitt hade visst skickat både mormor och pappa att köpa present åt mig. Han är omtänksam den där Svampen ;)




Såna där killa-rysa-få gåshud-grejer fixade pappan.







Örhängen att ha till bröllopet fixade mormorn.


Wedding outfit

Nu har den kommit. Klänningen jag beställde hänger nu i min "walk in closet" aka klädskrubb. Den fanns inte i storlek fem-storlekar-större-än-vad-jag-skulle-vilja-ha-på-mig i affär så jag fick beställa den. Tried it on and it fitted =)
Så nu krävs ett par bruna ben bara så är vi klara. 
Solen - come out come out wherever you aaaaaare....







Man kan faktiskt snurra runt där inne.



 

Bullbak


Vad vill ni ha?

Vilka läser, och vad vill ni läsa om? Hade en diskussion med två vänner idag och jag skriver ju faktiskt inte för mig själv. Jag skriver ju för att det är kul att folk läser.

Jag har redan kommit fram till att vissa inte bara vill läsa om Svampen. Så jag ska försöka att fylla min dag med annat också, så att jag har nåt att blogga om ;)

RSS 2.0