Tiden går

Det närmar sig nytt år.
2011. Jag kommer ihåg när jag fantiserade om att börja högstadiet, då man skulle vara hela 13 år. Det var 1999 det... Och nu sitter man här med ett jobb, ett hem och snart en unge.
Imorgon bitti ska vi upp på förlossningen igen och se om de kan göra nåt åt sistnämnda, eller om dom kan får ungen att komma ut 2011 istället. Men stackars oss (om man får säga så) som alltid får ha kalas på nyårsdagen då. Nu ska jag ta och bädda sängen.

Stackars Erik

Inatt vaknade jag klockan 02 och i sängen bredvid mig var det tomt.
Men vart är Erik?? Eftersom det var mitt i natten var man ju tvungen att tänka en och två ggr innan jag bestämde mig för att han borde faktiskt vara där.
Klev ur sängen för att leta och hittar Erik i soffan med en kudde och ett täcke.
Varför ligger du här? -Du snarkar...

Ja, sen jag blev gravid har jag börjat snarka, och nu två veckor över tiden är det så olidligt att jag normalt väcker mig själv av det. Och gör jag inte det så väcker jag min stackars karl så att han vill sova i soffan...

Har jag pluggat nåt då?

Njae...
Ska göra ett nytt försök nu.

Rea!

Mellandagsrean är i full rulle nu.
Jag och Erik var på Köpis redan klockan 10 idag för att hinna gå en vända innan värsta folkstormen kom, och det var ett smart drag. Det blev 4 tröjor för Erik och för mig blev det 3 koftor, en tunnare tröja och en tshirt.
Imorgon ska jag ner på stan med Mimmi för att fördriva lite tid. Men nu ska jag plugga lite!
Adios

Julafton

Vad gör man en julafton?
Man kan städa lite och kanske plugga lite. Vi ska ju ändå inte träffa släkten förrän fem i eftermiddag.

Pengar och räkningar




Tänk vad livet vore skönt utan det sistnämnda.
Fick pengarna före jul jag med i år, så nu är alla räkningar betalda. Pengar ska sättas in på matkontot också så att vi kan handla lite krubb. Vi har ju snålat som sjutton med inhandling nu eftersom vi väntat oss att bli borta några dagar, men de dagarna verkar ju inte komma.
Nionde dagen över idag. Så nu har vi massvis med färdiga lådor i frysen, men íngenting alls i kylskåpet, inte ens frukost. Dags att fylla upp!

Vad blir det sen då? Kanske ska kånka mig upp till moster och hejja på när hon och mor fixar i lokalen inför imorgon.

Handelsrätt 2

Avklarad! God jul var det ja :) Då var det bara ungen som saknades.

Helt enkelt

Fy sjutton vad jag sovit dåligt. Vaknat en gång i timmen typ. Nu är jag hungrig så längre kan jag heller inte ligga kvar i sängen. Klockan tre ska vi iväg på en sen söndagslunch med Eriks familj på helt enkelt. Mys!

Till Mimmi

Jag trodde att jag kunde lita på dig. Du ändrar dig hela tiden ju. Nästa vecka? Bestäm dig, igår var ju sista budet ;)

Jag tränar för pigga bebismornar?

Kanske det, men när klockan närmar sig sex på kvällen är jag dödstrött istället. Halv nio låg jag i sängen igår. Måste börja sova middag om jag ska orka ha någon egentid på kvällarna när bebisen sover. Om bebisen vill komma ut någon gång dvs, det verkar ju inte så direkt....

Men igen?!

05:30 den här gången. Varför är jag pigg nu?

Juridik-tentan

Läraren har lagt ut kommentaren till tentan i allmänhet. Han har alltså i princip lagt ut svaren som han tolkar det. Och jag blir mkt förvånad om jag inte klarade den med tanke på att jag tagit upp alla lagrum som han tog upp. Bara vänta och se, men jag är inte så orolig längre =) Bra jul blir det då om min känsla stämmer =)

Nu ska jag gräva ner mig i en restuppgift i en annan kurs. Någonstans lär man väl köra åt skogen, hur svårt vore det annars? ;)


 


05:53...

...så säger E hejdå och åker till jobbet. Mmmm grymtar jag. Så fort han låst dörren efter sig så säger det plong! och jag är vaken. Envist försöker jag blunda och sova vidare. Klockan är nu snart 07:20 och jag är fortfarande vaken. Suck, det kommer bli en lång dag... Jag som är helt ledig tänkte ju ta sovmorgon. Ska åka över till Alina senare, hon fyller år idag. Passar på att uppvakta lilleman samtidigt för jag kommer säkert inte vara fot for fight när han fyller ett den 21a. Nu ska jag fixa lite frukost. Adios!

Den här fina ringen fick jag av mamma idag...

img_4550 (MMS)

Den här fina ringen fick jag av mamma idag när vi var på julmarknad i Högbo. Den är gjord av en silvergaffel :)


Det blir mkt grönt...

...när man inte vet vad det är för nåt.


Grå måndag

Idag ska jag nog..... ja vad ska jag göra?

Kanske ska städa? Läsa lite emellanåt såklart, så att jag kommer någon vart med skolan. Koka mer knäck?
Ja först ska jag i alla fall äta lite mat. Kanske att jag sitter lite i skolan i veckan, om Johanna och Majta gör det. Då brukar dagarna gå lite fortare iaf.

Nu har jag läst alla bloggar jag brukar läsa, kollat fejjan i nån timme och bloggat. Allt onödigt är med andra ord klart. Hej.


SMS-inlägg

img_2519 (MMS)


På begäran får ni väl bilder på magen då.....

img_0056 (MMS)

På begäran får ni väl bilder på magen då.. Randig och fin.


Rullar

Nu är jag stor och rund. Vaggar mig framåt. Vad skönt det ska bli att få ballongen punkterad snart. Sitter hos mimmi i Valbo och ska nu bli serverad glögg :) ska snart rulla hemåt.

RSS 2.0