Ett halvt ton tonåring

Nej fy fasen vad jag är äcklad! Det ligger 16-17-åringar i sängen hela dagarna och lägger på sig 300-400 kg fett och bara äter och spyr. Hur fan kan man komma dit? Vad är livet värt om man hamnar med den övervikten? Jag väger knappt en femtedel av vad de väger och jag är bekymrad över min vikt. Helt sanslöst...

Och vad gör mammorna då? De matar dom med skit fastän de legat på sjukhuset i flera månader för att bli bättre, efter operationer och dieter. De hämtar allt åt dom istället för att låta dom jobba lite för det själv, de tvättar handdukar som ungarna spyr i för att de äter för mycket. Nej FY fan.


Chicken Nuggets

Jag provade att göra egna idag. Det gick faktiskt ganska bra, gott blev det iaf =)







Bolagens rättsliga ställning är en bok jag har till Handelsrätt II nu. Kolla vem den är tillägnad ;)







Fredag hela veckan

Ja den här veckan har inte varit produktiv den inte. Jag har för övrigt ingen plan alls för dagen än så länge, jag har såååååå tråkigt. Skulle ju kunna plugga lite så jag ligger lite före, men jag har verkligen ingen lust med nånting förutom att krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet. Får jag göra det?

Min nya vän

Idag har jag fått en ny vän. Eller det kanske är önsketänkande för den vännen bara grinade och skrek när han såg mig. Han är iofs bara 5 dagar gammal, men ändå. Han var liten och söt =)
Jag kände mig dock lite tafatt när han var hos mig, men jag får se till att komma över och hälsa på honom fler ggr så att han och jag vänjer oss med varandra.
Han heter Elias btw.

Ligger i sängen nu. En av de värre ont-i-ryggen-dagarna idag, så det blev tidigt ryggläge. Skola imorn, annars inget särskilt vad jag vet.

Regn

Jag vill ha höst, det är mysigt, men jag vill inte ha regn =(
Igår var det bra väder, kunde ha varit lite kallare bara. Får leta på ett paraflax idag.

Ska till skolan och skriva tenta. Kan gå vägen, kan gå åt pipsvängen med. Ska kolla över det sista nu sen åker jag iväg. 9-14 skriver jag.

Söndagstrött

Idag är det verkligen ingen söndagskänsla i kroppen. Det är fint väder ute, varmt, och jag känner mig inge tråkig, som jag brukar kunna göra på söndagar. Men jag är trött. Vaknade 7:00 och gick väl upp 7:30 (ja men jag och E gick och lade oss före 10 igår). Har kollat på en film, pluggat lite, varit ut till köpis och mor och far en sväng, och är nu hemma. Ska nog ta en tupplur efter maten innan jag fortsätter plugget.


En kurs avklarad

Ja nu har jag fått betyg i en kurs, ledarskap 2. Pretty good med tanke på den ansträngning jag lade ner på slutet (not).
Känns iaf skönt att ha en till kurs att plocka från ej-avklarat-högen till avklarat-högen. Ska tentaplugga hela helgen nu så kanske jag kan lägga ännu en till avklarat-högen.

Blir hemma idag, ska lämna in bilen hos Toyota 9.30 bara. Ingen skola idag.

Undra tro vad jag och Erik ska hitta på ikväll då? Det var bra länge sen vi hade kvalitetstid tillsammans ensamma. Kanske åka ut till valbo och "hyra" en film? =P

Nu blir det frukost, fast jag har ingen aning om vad jag ska äta, för allt är typ slut. En hårdbrödmacka med ost och te till får nog duga.

Torsdag

Gick och lade mig vid 22 igår, och det resulterade i att jag vaknade pigg som en mört 8 imore. 10h sömn verkar vara standard för mig just nu. Skönt att få vakna av sig själv =)

Ska plugga hemma nu, sen till sjukgymnasten klockan 11:30 och få höra att han inte kan göra något. Efter det tänkte jag nog åka till skolan och sätta mig några timmar.

Ikväll ska jag, moster och mormor till mor för att ha tantkväll. Erik får stanna hemma =P

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Sov över

Det brukar sällan hända. Men idag ringde visst klockan och jag stängde av den och sov vidare. Jag sov visserligen inte mer än 40 minuter över,så jag kom inte försent, men ändå. Drömde en massa skumma grejer har jag för mig.

Sitter i skolan idag igen, nu kom Johanna också.

Sov över

Det brukar sällan hända. Men idag ringde visst klockan och jag stängde av den och sov vidare. Jag sov visserligen inte mer än 40 minuter över,så jag kom inte försent, men ändå. Drömde en massa skumma grejer har jag för mig.

Sitter i skolan idag igen, nu kom Johanna också.

Skolan

Sitter i biblan och skriver på en uppsats. Har fortfarande inte vaknat sedan igår.... Måste vara så att jag går i sömnen.

Klockan tre är det ett läkarbesök, och sedan vet jag inte. Nå förslag?

Bröllopsdagen

Ja idag gifter sig Jossan och Martin. Så det blir att spendera kvällen på soldatkyrkan/hemmet, hoppas bara att ryggen är med mig hela kvällen!
Erik ska tvätta Saaben och sen förmodligen ställa den hos sina föräldrar så vi åker nog bara Toyota framöver. Hoppas den blir såld snabbt saaben.

Igår var Mille här med mor och far. När de skulle gå så fick jag en riktig puss =D Han tog tag med händerna om mitt huvud och pussade mig, visserligen gapade han för han har nog inte fattat riiiiktigt hur man gör, men ändå! Bara Alina som fått såna tidigare så jag kände mig rätt speciell ;)

Nu ska det duschas, sen iväg till Kvantum och handla lite.

Plast

Nu har jag plastat in all min kurslitteratur för det kommande året.
Det blev några böcker. Men nu slits de inte lika bra som utan plast iaf. Nu är det bara det roligaste kvar, att läsa dem..............








Snart ska jag iväg och kika på en grej att eventuellt inhandla, sen ut till Valbo och kolla på en klänning som mamma hade. Kanske ska låna den till bröllopet om jag bestämmer mig för att inte ha den rosa.


Uttråkad

Ja fy fan. Här har jag hunnit med att jobba, lunchat med morfar och kusin och pluggat. Men ändå känns det som att dagen varit alldeles för lång, och den är inte slut på länge nu heller.

Har kommit igång med en uppgift som ska in sfsm, och vet ni vad? Bara man sätter lite fart så får man saker gjorda.. Men ni vet kanske också hur svårt det är att få tummen ur...

Nu blir det, tatada, mat ;)

Systemkamera

En sådan av någon sort önskar jag mig. Min digitalkamera har liksom gett upp, och det blir oftast så mycket bättre bilder med en sån. Vill ju kunna knäppa riktigt bra bilder närmare december.....

Måndagslyx

Jag kände verkligen inte för att ha en lika grå dag som vädret gärna bjuder in till. Så jag ska lyxa till det lite med min frukost (ja jag vet, klockan är 11).
Ska vara både husmoderlig, ekonomisk och njutare i framtiden och bara baka mitt eget bröd. Blir billigare och smakar mycket bättre, men jag har varit så lat och köpt bröd ett tag nu. Men över 40 spänn för 5 thekakor? Blä för plånboken.

Så bröden står i ugnen nu, strax klara.........

.....sådär!

En frukttallrik med persika, apelsin, hallon och melon. Ett glas apelsinjuice. En fralla med kalkon.

Enjoy!


RSS 2.0