Kampen mot övervikten

Det är inte så lätt som man kan tro. Det är ett jävla skit (ursäkta min franska) att hålla en strikt och nyttig livsstil. Ja men det är bara att äta bra mat och röra på sig, eller hur? Men säg mig då hur man gör när huvudet inte är lika viljestarkt. När man verkligen trånar efter choklad och inte har ett dugg lust att gå iväg och träna på något sätt. Det handlar om att lägga om sin livsstil så att man inte ska känna att man saknar något, att man inte behöver ge upp något. Att vardagen ska vara så dräglig att man inte behöver frossa en speciell dag i veckan. Det handlar om att kunna äta bara lite godis, inte en hel påse. Att göra motionen till en del av vardagen. Men en sak ska jag säga er. Det är SVÅRT att komma dit. Och jag försöker. Varje dag. Jag misslyckas. Och jag tar nya tag, för att senare misslyckas igen.
Så än en gång, tar jag upp kampen mot sockerberoendet och laddar om för att än en gång kämpa för ett smalare jag.


Varför sprutmålar ni inte?

Ja bra fråga. Jag har tänkt på det, men E hade inte. Så jag antog att det inte var ett alternativ. Men imorgon ska jag gå till Colorama och fråga om man kan spraymåla med den väggfärg vi köpte där, och vart/hur mkt det kostar att låna en spruta.

Vi hann dit en sväng idag med, jag målade på skafferiet och E grejade i sovrummet.

Nu ska jag byta om inför yogan. Det här ska bli kul o se...

Fokusgrupper

Just nu sitter jag själv i skolan bibliotek och läser en artikel om intervjuer i fokusgrupper. Det är nog nästan den tråkigaste artikel på engelska jag har läst. Det har tagit mig lååång tid att komma igenom den. Jag ska ta och skriva ihop något svar på frågorna till artikeln, och sen ska jag åka hem.

Jag ska på yoga ikväll. Jag är lite nervös, jag har aldrig varit där förr och jag är stel som en pinne. Jag ska få en visning genom gymet innan också. Snart så kommer jag igång med träningen igen!


Söndag

Igår var jag, E, Alina och Peppe på Thomas 25årsfest. Det var väl trevligt, vi vann frågetävlingen ;)
Sedan åkte vi till Interpool och spelade lite. Jag var riktigt dålig. Fast mot slutet lyckades jag få in snitzen lite och träffade iaf bollarna.

Idag ska jag plugga. Måste skriva klart fokusgrupper och skicka in det så jag blir av med det, sen ska jag göra lite av det sista på höken och sist men inte minst affärsredovisning. Mkt att göra.
Jag tänker dock avsluta kvällen med bio. Nu kommer Erik och lägger sig i här. Bäst att sluta ;)


Nu måste vi dra.

Nyss hemkommen från jobbet. Sitter vid köksbordet och väntar på att maten ska bli klar, det blir wok m lövskuret fläsk och fullkornsris. Idag var en lång dag på jobbet, jag hatar verkligen 8:30-18:00-passen. Ikväll ska jag göra utbildningarna till jobbet, och så ska jag skriva klart fokusgrupper så jag kan lägga fokus på affärsredovisningen sen. jag SKA klara den kursen nästa tenta. Så är det bara.

Skulle behöva en prommis också. Mimmi? Om hon hinner höra läsa det här och höra av sig innan kvällen är slut så är det meningen att jag ska ta en prommis, annars blir det läsa hela kvällen.

ZzZzZz....


Skola

Idag lämnade jag ettagluttaren på högskolan. Han var pirrig sa han. Hihi. Jag sitter i skolans bibliotek och surfar bort tiden. Inte bra, jag måste plugga. Ska väl gå och hämta honom vid salen sen vid tolv. För det är väl så man gör med ettagluttare?

13.30-18. Så länge ska jag jobba idag. Jag sliter verkligen ut mig.

Mimmi-ser-allt.

Det är ju ganska bra att veta hur gammal man är genom att räkna baklänges.
Har dock ändrat min nedräkning nu. Barcelona nästa!

SATS. Där ska jag köpa gymkort. Det verkar kul som fan, massor med olika pass, pilates, yoga, dans och så vanliga pass som spincykling och core osv. Det som är tråkigt är att man måste binda upp sig på ett år.

Nu ska jag fortsätta klura ut betydelsen av alla paragrafer i nedanstående bok.


Nu gör jag natt

Just nu ligger jag i sängen. Erik borstar tänderna, så snart kommer väl han också. Det ska bli otroligt skönt att sova, jag är supertrött. Och då sov jag ändå en halvtimme på kvällen.

Började dagen 8.30 i skolan med Johanna, vi skrev klart (nästan iaf) första arbetet i Kvalitativa metoder. Sen hade vi möte med läraren i affärsredovisning klockan 13.30. Det slutade med att tre stycken lärare var involverad, så vi fick bra med hjälp.

Efter det åkte vi på visning i en lägenhet som Johanna och Patrik är intresserade av, och den behövde verkligen rust. Sen for vi påvåra räser-rullare till Moas dagis för att hämta den lilla goa tanten och iväg till Colorama efter det. Där fann jag ut två tapeter jag vill ha i nya lägenheten.

Nu ska Erik få låna min dator en stund. Och jag ska sova. Om den där centrifugen till någon tvättmaskin på våningen över oss slutar väsnas snart.

Ny dator

Ja, nu skriver jag på den. Min nya dator. Den funkar bra =)


RSS 2.0