Läggdags

Nu börjar klockan bli dags-för-sängen. Edvin somnade 19:30 efter en dos Alvedon (det blir mkt Alvedon nu) och har sovit sen dess. Har lyckats ta tempen på honom när han sov och den visade på 38,8 en timme efter att han fick febernedsättande. Nu känns han varm men inte het så den kan ha gått ner ytterligare.
Lillfisen har pendlat mellan 38,6 och 40,5 hela dagen.
Det skulle vara så skönt om han vaknade imorgon och inte har över 38,5. (Det blir många inlägg om sjuklingen, men jag har lovat att blogga och just nu är det vad som försiggår i det här hemmet.)

Har varit ut på en promenad med mamma nu på kvällen. Det var skönt att få komma ut lite efter att ha suttit inne hela dagen. Erik tog en springtur innan dess så att han också fick komma ut och röra på sig.

Vi åt nyss en varsin halva maräng från Ica Maxi. Jag är inte den som snabbt blir mätt på socker, men efter en halva maräng var det nog. Smarrigt var det dock. Maräng brukar ju vara full av luft, men inte dessa. Att rekommendera! :)

Kommentarer
Postat av: P

Men Ia inte några maränger efter träning = prommis.

2011-08-29 @ 07:53:57
Postat av: johanna

haha PUH vilken tur ;) Ne men jag fattar vad du menar. Men ibland får man nästan bita sig i fingrarna för att inte skriva ur sig det ena och det andra, it could be used against u ;))

2011-08-30 @ 13:46:57
URL: http://jhnn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0