Nu står det klart.

Edvin är snabbast. 10 veckor gammal kan han mest av vad alla hans bebiskompisar kunde vid samma ålder. Han kan stoppa in nappen själv.


Eller kan han det? Njae, han fäktar i ansiktet när han blir trött så att han sliter ur nappen, sen fäktar han vidare och har han tur råkar nappen följa med in i munnen igen. Så var det med det.


Vi skulle bada här på morgonkvisten. Tappade upp baljan och stoppade i bebisen. Efter en minut kissar bebisen i vattnet. Dumt, av det vattnet blir man ju inte ren... Så vi hällde ur det och tog badstolen och satte direkt på duschgolvet, och så fick det bli en dusch istället. Mycket effektivt!

Vi fick ett par mjukisjeans från PoP av farmorn och farfarn på namnsdagen. Tänkte att vi skulle använda dem idag, men de var för stora. Bra! Då har vi något att växa i, hittills har han ju växt ur alla sina kläder på en vecka typ. Måste se till att inte glömma att använda dem i tid, annars blir det samma sak med dem...

Nu ska jag dona lite innan det kommer besök hit. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska dona med. Kanske baka en tårta igen? Har ju fått hem lite tårtpryttlar nu =)


 



God Morgon!


Kommentarer
Postat av: Christina W

Vilken glad och go bebis.

2011-03-16 @ 09:20:20
Postat av: Elin

SÖTNOS!

2011-03-16 @ 20:08:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0